20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Belediye meclisi toplandı

AYDIN BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTILARI

Aydın Belediye Meclisi'nin Eylül ayı 1.oturumu, Aydın Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapılan toplantıda görüşülen gündem maddelerinin bazıları karara bağlanırken, bazıları ise ilgili komisyonlara devredildi. Eylül ayı içindeki ikinci toplantının, 3 Eylül Cuma Günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonu’nda yapılması kararı alındı.

“Şehrimiz imar planına yapılan itirazlar ve plan tadilat tekliflerine ait 9 adet dosya görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na oybirliği ile havale edildi.

Aydın Merkez Güzelhisar Mahallesi tapunun 824 ada 136 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 66,41 m2 yüzölçümlü Belediye hissesinin arsasının emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere, Kıymet Takdir Komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satılması, takası veya devir şeklinde verilmesi hususu görüşülmek üzere İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na oybirliği ile havale edildi.

Meşrutiyet (Mimar Sinan) Mahallesi 1673 ada, 2 parselde Aydın Belediyesi adına kayıtlı sosyal kültürel ve spor amaçlı merkez olarak kullanılan taşınmazın Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve İl Özel İdaresine 99 yıl süreli tahsis işleminin iptal edilmesi hususu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonu’na oybirliği ile havale edildi.

T.C. Aydın Belediyesi Açık ve Kapalı Semt Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliğine ekleme yapılması hususu görüşülmek üzere Esnaf ve Pazaryerleri Komisyonu’na oybirliği ile havale edildi.

22.02.2007/26442 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarına Dair Yönetmelik Gereği daha önce ihdas edilmiş olan ve emeklilik nedeni ile boşalmış bulunan İşçi Kadro İptal Cetvelleri oy birliği ile kabul edildi.

Forum Aydın Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürlüğü tarafından Belediyeye hibe edilecek olan Çift Kabinli bir adet BMC Marka kamyonetin hibesinin kabulü ve hibe işlemleri ve trafik tescil işlemlerini yapmak üzere Fen İşleri Müdürlüğünde görevli Behiye BALTALI’nın görevlendirilmesi hususu oybirliği ile kabul edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 13-17 Eylül 2010 tarihleri arasında Almanya’nın Münih Kentine düzenlenecek olan Uluslararası Atık Su İşletme Teknoloji Fuarına katılmak üzere 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin “p” bendi gereğince Belediyemizi temsilen Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Kamil Kaya’nın görevlendirilmesi hususu oybirliği ile kabul edildi.

2010-2011 Eğitim Öğretim yılında geçerli olmak üzere öğrenci-personel servis ücretlerinin yeni fiyat listesinin belirlenmesi hususu görüşülmek üzere Ulaşım ve Trafik Komisyonu’na oybirliği ile havale edildi.

2010 Mali Yılı Gelir Ücret Tarifesinin bölüm 3-9 İmar İşleri Müdürlüğü Plan ve Hizmet Ücretleri Bölümünde değişiklik yapılması hususu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na oybirliği ile havale edildi.

Aydın Belediyesinin tanıtımı amacıyla hazırlanan flama ve logonun tespit edilmesi hususu oybirliği kabul edildi.

Gündem maddelerinin tamamlanmasından sonra gündem dışı verilen 2 önerge gündeme alınarak görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.

AYDIN BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTILARI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 10:08:04
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 11:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?