20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Belediyede bıçaklı intihar girişimi

Aydın belediyesinde bir şahıs kendisini bıçakla keserek intihar girişiminde bulundu. Belediye güvenliği ve çalışanlar tarafından Başkan Özlem Çerçioğlu’nun Özel Kalem Müdürü’nün odasında intihar girişiminde ikna edilerek elindeki bıçak alınan O.Ç. isimli şahıs kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kurtuluş Mahallesi veya Devlet Hastanesi yakınlarında, belediyeden alkol ruhsatlı yer isteyen 27 yaşındaki O.Ç. bu talebine olumsuz cevap alınca Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüşmek istedi. Başkan Çerçioğlu’nun makamında olmaması nedeniyle bu talebi de ertelenen şahıs Özel Kalem Müdürü’nün odasından çıktıktan birkaç dakika sonra yeniden içeri girip bıçakla kollarını kesmeye başladı.

Bu sırada özel güvenlik görevlileri ve odada bulunan Özel Kalem Müdürü İbrahim Gürdal şahsı ikna etmeye çalıştı. Kendi boğazına da bıçak dayayıp intihar girişiminde bulunan şahıs ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. Hastaneye kaldırılan şahsın tedavi altına alındığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 19:17:04
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 00:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?