20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Belediyede kan değişimi

AYDIN BELEDİYESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye bünyesindeki bazı müdürlüklerde kan değişikliğine gidildiğini belirtti.

Aydın Belediyesi’nde İmar İşleri Müdürü Tamer Toyran’ın yerine Ali Çetin’i, Park Bahçeler Müdürü Gökalp Karcı’nın yerinde ise peyzaj mimarı Ayşe Sarıbaş getirildi.

Yapılan değişikliklerin sadece kan değişikliği için olduğunu, altında başka bir şeyin aranmaması gerektiğinin altını çizen Çerçioğlu, Belediye’ye Aydın’ın dışından başkan yardımcısı getirdiği için yapılan eleştirilere ise, konusunda uzman bir kişi olduğu için göreve getirdiğini belirterek, “İmar İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde yapmış olduğumuz değişikliklerden dolayı bazı kesimler tarafından eleştirildik. Ancak yapılan değişiklik kan değişikliliğinden başka bir şey değil. Öte yandan İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Celalettin Küçükerol’u da başkan yardımcılığı görevine getirdim. Belediye Sarayı ve Otogar gibi büyük projelerimiz var. Bu projelerimizi hayata geçirmek içinde İller Bankası’ndan kredi almak istiyoruz. Sıfır hatayla bu projelerimizi yürütmek zorundayız. Yeni gelen arkadaşımız da İller Bankası’nda çalıştığı için bu konularda uzman bir kişi. Çünkü daha önceden iller bankasından bir kredi talebi olmuş. Ancak yazışmalar doğru yapılmadığı için kredi talebimiz kabul edilmemiş. Bende bu arkadaşımızın Aydın’a iyi hizmet vereceğini düşünerek kendisini bu göreve getirdim” dedi.

Başkan Çerçioğlu, meydan projesi ve otogarı yapacakları arazilerin üzerinde SGK tarafından haciz olduğunu, bu konuyu da en kısa zamanda çözerek bu iki önemli proje’nin başlayacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 11:27:05
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 13:33:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?