29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Belediye'nin mahalle toplantıları sürüyor

Aydın Belediyesi tarafından düzenli olarak her hafta Çarşamba günleri yapılan mahalle toplantılarına, bugün Cumhuriyet Mahallesi'nde devam edildi. 

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı İlhami Ortekin, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, Cumhuriyet Mahallesi'nin birçok sorununu çözdüklerini söyledi. Cumhuriyet Mahallesi Güven Kıraathanesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in yanı sıra belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri de katıldı. 

Yerinde yönetişim anlayışı doğrultusunda her hafta bir mahallede toplantı düzenleyerek mahalle halkının sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı İlhami Ortekin Cumhuriyet Mahallesinde düzenlediği üçüncü toplantıda mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyip tek tek not aldı. Mahallede bundan önceki toplantılarda vatandaşlardan gelen istek ve taleplerin hepsinin yerine getirildiğini belirten Başkan Ortekin, "Yatırım ve hizmet etmekteki amacımız vatandaşın huzur ve refahını artırmak ise öncelikle hizmet alanların istek ve görüşleri dinlenmelidir. Bu nedenle biz belediye olarak vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olmalıyız. Şuana kadar yaptığımız iki toplantı sonrasında bir kitap dolusu sorun ortaya çıkmıştı. 

Fakat bugünkü toplantıda çok az sorun olduğunu gördük. Demek ki bize iletilen sorunlar bir bir çözülerek, vatandaşımızın isteği yerine getirilmiştir. Sorunların çözümünde bize yol gösterici unsur olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Mahalle sakinleri bir çok sorunun çözüldüğünü ancak belediyenin çöpleri daha sık toplamasını istediler.
iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 17:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?