30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Bıyıklı'da Arıcı dönemi başladı

29 Mart yerel seçimlerinin en çekişmeli geçtiği yerlerden biri olan Koçarlı Bıyıklı Beldesi’nde seçimi kazanan Abdullah Arıcı mazbatasını alarak görevine başladı. Beldede yeni başkanın görevine başlaması nedeniyle kurbanlar kesilip dualar edildi.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinin en çekişmeli geçen beldelerden Bıyıklı Beldesinde yeni başkan görevine başladı. Mazbatasını almak için Bıyıklı Belde halkıyla adeta çıkarma yapan Bıyıklı Belediye Başkanı Abdullah Arıcı büyük bir coşku ile mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldı. Başkan ve beraberindeki yüzlerce kişi mazbatayı aldıktan sonra beldeye döndü. Davul ve zurna ile karşılanan Beldenin yeni başkanı Abdullah Arıcı, kurban kesilip dua edilmesinin ardından makamına geçti.

Belediye başkanı olarak ilk açıklamasını yapan Arıcı, beldede küskünlüklere yer vermeyeceğini ve oy veren vermeyen herkese en iyi şekilde hizmet vereceğini belirterek “Var gücümüzle çalışıp, elimizden gelen her şeyi Bıyıklı’mız için yapacağım. Bundan sonra birlik ve beraberlik zamanıdır. Hiçbir kimsenin birbirleri ile dargın kalmaması gerekmektedir. Küskünlük ve düşmanlıklar, sona ermelidir. Bıyıklı bir bütündür asla birbirimizden kopmamamız gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 11:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?