30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Böyle hırsızlık görülmedi!

Aydın’da önceki gece 5 kişilik bir hırsızlık şebekesi 1 saatte 4 ayrı iş yerinin kilitlerini kırıp, işyerlerini soydular.

Kısa sürede 4 ayrı işyerini soyan hırsızlar daha sonra bulvar üzerindeki bir pastahanenin de kapılarını kırıp, önce kokoreç yediler ardından, aynı işyerinin kapısı önündeki dondurma dolabının kilitlerini kırıp kendilerine dondurma ziyafeti çektiler.

Arsız hırsızlar daha sonra soydukları işyerinin az ilerisinde bulunan parkta çaldıkları malzemelerle birlikte uyurken polis tarafından yakalandılar.  Gözaltına alının H.A., C.T., T.E., ve G.Ö.,’nün sorgusunun devam ettiği kaçmayı başaran B.D., isimli zanlının ise arandığı bildirildi.

Sabaha karşı devriye gezen polis ekipleri, üzerlerinde altın bilezik ve kıymetli saatler olmasına rağmen parkta uyuyan kişilerin durumundan şüphelenerek şahısları izlemeye başladı. Bu arda sabah erken saatlerde iş yerine gelen vatandaşlar dükkanlarının soyulduğunu görünce hemen polise başvurdu. Zanlılar üzerlerindeki çalıntı eşyaların sahipleri tarafından teşhis edilmesi üzerine gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 22:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?