20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Bozdoğan’da toplu sünnet şöleni

BOZDOĞAN’DA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan onlarca yoksul çocuk, Bozdoğan Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Sünnet Şöleninde erkekliğe ilk adımlarını attı.

Belediye meydanında düzenlenen şölene İlçe Kaymakam H. Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, İlçe Müftüsü Mustafa Bülent Yıldız, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileriyle onlarca davetli ve vatandaşlar katıldı.

Büyük bir katılımın olduğu sünnet şöleninde pişirilen onlarca kazan keşkek misafirlere ikram edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevliti- Şerif okunan şölende, çeşitli halk oyunları gösterileri sunuldu.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Gökpınar, “Yarınımızın umudu çocuklarımızın bir kısmının sünnetini toplu yaparak, sevincimizi onlarla paylaşmak istedik. Bu amaçla buraya toplandık. Davetimize icabet edip, buraya kadar gelen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bozdoğan Belediyesi olarak sosyal faaliyetlere büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Tümer Apaydın da, “Yoksul ailelerin çocuklarına yönelik yaptığımız bu etkinlik bundan sonrada devam edecek. Bu tür çalışmalar sosyal belediyeciliğin bir örneği. Bu tür etkinlikler sürekli yapılacak. Bozdoğan Belediyesi var oldukça kimsesizlerin kimi olmaya devam edecek. Şimdiden çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

Çeşitli etkinliklerin düzenlediği etkinlik kapsamında erkekliğe ilk adımlarını atan onlarca çocuk, gece düzenlenen sünnet eğlencesinde geç vakitlere kadar eğlendiler. Etkinliğin sonunda Kaymakam Gökpınar, Başkan Apaydın ve Müftü Yıldız sünnet çocuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

BOZDOĞAN’DA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
BOZDOĞAN’DA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
BOZDOĞAN’DA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 10:17:03
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 13:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?