30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

BSK Anka'dan esnafa özel paket

Küresel ekonomik krizin etkisi ile uzun süredir sıkıntılı ve stresli günler yaşayan Aydın Esnafı için Aydın Özel BSK Anka Hastanesi özel bir paket hazırladı. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği adına başkan Hulusi Akşit ile Özel BSK Anka Hastanesi arasında yapılan anlaşma gereği, Aydın Esnafı bundan sonra özel hastaneden indirimli ve esnafa özel sağlık hizmeti alabilecek.

Cumhuriyet’in kuruluşunun ilk yıllarından günümüze kadar esnafın her zaman ülkenin kötü günlerinde fedakarlık yaptığını ve her şeyi içine ata ata bir çok esnafın normal devlet memurlarına göre daha çok sağlık sorunu yaşadığını belriten Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit, anlaşmanın hayırlı olmasını, ancak esnaf ve ailelerinin de her zaman sağlıklı olmasını diledi.

Hayatta her şeyin başının sağlık olduğunu belirten Aydın BSK Anka Hastanesi Kurumsal Hizmetler Uzmanı Atılay Arıkan, “BSK olarak içinde bulunduğumuz bu dönemde esnafımızın ve Aydın halkının her zamankinden daha fazla yanında olmamız gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle Aydın’da esnaf ve ailelerine yönelik de özel bir sağlık hizmeti paketi hazırladık. Bu kapsamda oda bünyesinde kayıtlı bulunan odaların aktif üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri ile teşkilat çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin; Hastanemizde yapılacak olan sağlık taramalarında (check-up, tarama amaçlı tahliller) hastane liste fiyatlarından yüzde 20 indirimle, Hastanemizde ücretli hasta olarak alınacak olan muayene ve tedavilerinde cari fiyatlarımız üzerinden yüzde 10 indirimle yararlanacaklardır. Hastanemizde yatarak yapılacak olan teşhis, tanı ve tedaviler için alınan hizmetlerde gecelik yatak ücreti ve refakatçi ücretlerinde ise yüzde 20 indirimle yararlanacaktır” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 12:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?