20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Bu da vali izdihamı

VALİ COŞ, HALK SOFRASINDA

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Valiliği’nden yardım alan ihtiyaç sahibi bir vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte il genelinde çeşitli sivil toplum örgütleri ve hayır kuruluşları tarafından düzenlenen iftar yemeklerinde vatandaşları yalnız bırakmayan Vali Coş, dün akşam bir ihtiyaç sahibi vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu. Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda yardım olan Sadık Arslan’ın evine konuk olan Vali Coş’a Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Bildik ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci eşlik etti.

Aydın merkez Osman Yozgatlı Mahallesi 1327 sokak 27 numarada bulunan Arslan’ın evinin önünde Vali Coş gelmeden büyük bir yoğunluk yaşandı. Ailenin komşuları ve mahallenin çocukları Vali Coş’un gelişi sırasında kısa süreli bir izdiham oluşturdu. Orucunu açmadan önce mahalle sakinlerinin Ramazan ayını kutlayan Vali Coş, kendisine büyük ilgi gösteren çocuklarla da kısa süre sohbet etti.

Daha sonra 4 kişilik Arslan ailesinin iftar sofrasına konuk olan Vali Coş; kurulan sade bir yer sofrasında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. 4 kız ve 2 erkek çocuk babası olan Sadık Arslan’ın kızlarından 3’ünün evlenip evden ayrıldığı 1 oğlunun da vatani görevini yerine getirmekte olduğu öğrenildi.

Arslan ailesinin iftar sofrasına misafir olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Vali Coş, ailenin sorunlarını dinledi. Aydın Valiliği olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını ve geeken her türlü desteği sağladıklarını kaydeden Coş, “Ramazan ayı insanları bir araya getirmesiyle ayrı bir önem taşıyor. Bu sofralarda zenginiyle fakiri, amiriyle memuru yani toplumun her kesiminden insanlar bir araya geliyor. Kaynaşma ve yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığı Ramazan ayında bu güzel diyaloglara katkıda bulunmak istiyoruz. Sıkıntılı günlerimizde birbirimizi arayalım, birbirimize yardımcı olalım, lokmalarımızı paylaşalım. Fakiri fukarayı unutmayalım, zor günleri hep birlikte aşalım. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Şu günlerde hepimizin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Ben bütün Aydınlı hemşerilerimiz mübarek Ramazan ayını kutluyorum” diye konuştu.

VALİ COŞ, HALK SOFRASINDA
VALİ COŞ, HALK SOFRASINDA
VALİ COŞ, HALK SOFRASINDA
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 10:35:04
Güncelleme :30 Ağustos 2010 Pazartesi 12:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?