20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Bu habere en çok öğrenciler sevinecek

S.S.133 Nolu Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Okan Yalçın, 2009-2010 eğitim öğretim yılının başından itibaren Aydın’daki şehir içi ulaşım hizmetlerinde 14 kişilik araçlar yerine 50 kişilik büyük araçlar kullanılacağını açıkladı.

Aydın Şehir İçi Özel Halk Otoları olarak 2009-2010 eğitim ve öğretim yılı öncesi öğrenciler, öğretmenler, veliler ve tüm Aydınlılara en üst seviyede hizmeti verebilmek ve memnuniyeti sağlayabilmek için 14 kişilik araçlar yerine 50 kişilik otobüsler alarak ve büyüterek daha güzel hizmeti hedeflediklerini açıkladıklarını hatırlatan Okan Yalçın, “Bu açıklamalarımıza ve taahhütlerimize uygun olarak araçlarımızın yaklaşık 40 adedini, her biri 50 kişilik otobüsler alarak değiştirmiş bulunmaktayız. Araçlarımızı büyütmekteki ve değiştirmekteki amacımız Aydınlı hemşerilerimizin ve özellikle öğrencilerimizin mesai saatlerindeki yoğunluk sonucu araçların dolu olması ve sıkışıklık sebebiyle araçlara binememelerinden kaynaklanan gecikmeleri önlemek, araçlarda rahat ve huzurlu yolculuk yapabilmelerini sağlamaktır. Yeni eğitim-öğretim döneminde,velilerimiz öğrenci olan çocuklarını, gönül rahatlığı içinde, en ekonomik taşıma sistemi olan Özel Halk Otobüslerimizle ve güven içinde okullarına gönderebilecektir” dedi.

Aydın Özel Halk Otobüsleri olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istediklerini ifade eden Yalçın, “Bizler de Aydın Özel Halk Otobüsleri olarak öğrencilerimizin en güvenli ve rahat şekilde evlerine ve okullarına ulaşması için bizlere düşen görev ve sorumlulukla çalışmalarımızı sürdüreceğimizi bildirmekteyiz. Eski araçlarımızın tamamı kısa bir süre içinde değiştirilecek , çağdaş, konforlu ve güvenli olan yeni otobüsler alınacaktır. Böylece alınan bu yeni otobüslerle Aydınımıza ve halkımıza yakışan bir hizmet anlayışı ve görüntüsü sağlanacaktır” diye konuştu.

ALTERNATİF ÇEVRE YOLU PROJESİNİ DESTEKLİYORUZ

Aydın Belediyesi tarafından yürütülen Alternatif Çevre Yolu Projesi’ne destek verdiklerini açıklayan Okan Yalçın, şöyle konuştu: “Aydın il içi trafiğimizin rahatlaması ve Muğla-Denizli yönüne gidecek olan özellikle büyük araçların şehir içi trafiğini sıkıntıya sokmasının önlenmesi yönünde belediyenin sürdürmekte olduğu Alternatif Çevre Bulvarı çalışmalarından duyduğumuz memnuniyeti ifade eder, başta sayın Belediye başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür, takdir ve şükranlarımızı sunarız
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 11:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?