31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Bu merkez 'eş' buluyor

AYDIN’DA ‘İZDİVAÇ-EVLENDİRME’ MERKEZİ KURULDU

Aydın’da izdivaç-evlendirme merkezi olarak hizmet verecek olan “Uğurböceği İzdivaç-Evlilik Bilgilendirme Merkezi” hizmete açıldı.

Hüseyin Kayhan ve Yeşim Taner isimli iki girişimci tarafından kurulan Uğurböceği İzdivaç-Evlilik Bilgilendirme Merkezi, Aydın’da evlenmek isteyip de kısmetini bulamayanları buluşturup mutlu bir yuva kurmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Merkezin çalışma prensibi hakkında bilgiler veren Yeşim Taner, insanların özel hayatlarına saygı duyulması gerektiğini bildikleri için başvuruları gizli tutacaklarını belirterek; “Bilinçsiz evlilikler maalesef boşanmaları beraberinde getiriyor ve olan çocuklara oluyor. Evlilik müessesini sosyolojik açıdan değerlendiriyoruz. Bunun için şirketimizde bir sosyolog arkadaşımız bulunuyor. Birbirlerini uygun gören adaylarımızın ilk buluşmasına bizde gidiyoruz. Karşılıklı güven duygusu çiftler arasında hissedilinceye kadar destek oluyoruz. Evlenen çiftlerimize de evlilik sürecinde yardımcı olacağız. Gerektiğinde aile danışmanına yaşam koçuna yönlendirebileceğiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 14:58:05
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 19:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
C. Üstündağ IP: 85.105.190.xxx Tarih : 16.07.2010 10:24:57

Girişimciliğin sınırı yok. İki başarılı insan Taner çifti, güzel Aydın'da insanların mutluluğu için ulvi bir hizmet birimi kurmuşlar. Ne güzel bir hizmet anlayışı... En azından televizyonlardaki o rezil izdivaç proğramlarına çıkmak istemeyen insanlar için alternatif bir hzmet anlayışı geliştirmişler. Kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum.