31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Bunların abdesti bozuk!

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ OKTAY VURAL:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Bu anayasa değişikliğini hazırlayanların abdesti şüpheli, abdesti bozuk" dedi.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Aydınlılara MHP'nin 1 Ağustos'ta düzenlediği mitinge olan ilgisinden dolayı teşekkür etti. Ardından Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'un kendisi hakkında dava açmasını değerlendiren Oktay Vural, Vali Hüseyin Avni Coş'un Burdur'da yaptığı kazayla ilgili belgeleri göstererek, orada araba kullanmayı öğrenirken geçirdiği kazanın bekçi yapmış gibi gösterildiğini iddia etti. Vural, Vali Coş için 'haddini bilmez' ifadelerini kullandı.

 

"BU ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ HAZIRLAYANLARIN ABDESTİ BOZUKTUR"

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, anayasa değişikliğiyle ilgili konuşmasında, "Bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinde bir anayasa yapıyoruz. Bu anayasa partilerin anayasası olmaz. MHP'nin, CHP'nin, AKP'nin anayasası olmaz. Ama bugün geldiğimiz bu noktada bu anayasa, parti anayasası yaftası almıştır. Ve bu anayasa ekseninde milletimiz bölünmekte ve kutuplaşmaktadır. Biz gelin uzlaşmayla yapalım dedik ama yapmadılar. Elimizi uzattık, elimizi tutmadılar. Değerli kardeşlerim bu anayasa değişikliğini hazırlayanların abdesti şüphelidir, abdesti bozuktur. Onun için abdesti şüpheli olanların kıldığı namaz da kabul olunmaz. Onun için şüpheli abdest üzerine bu anayasa değişikliğini geçirmek doğru değildir" diye konuştu

 

"BAŞBAKAN NABZA GÖRE ŞERBET VERİYOR"

Oktay Vural, Başbakan Erdoğan'ın diğer illerde yaptığı konuşmayı Diyarbakır'da yapamadığını ileri sürdü. Konuşması esnasında cep telefonuna kaydettiği Başbakan'ın konuşmasıyla ilgili bazı bölümleri iftara katılanları dinlettiren Oktay Vural, "Sayın Başbakan diğer illerde bağırıyordu 'Apo'yla pazarlık diyenler şerefsiz' diyordu. 'Biz konuşmayız' demiyor muydu. Peki Diyarbakır'da bunları niye söylemedi? İşte görüyorsunuz nabza göre şerbet veriyor. Başbakan tek bayrak, tek millet diyordu. Fakat Başbakan Diyarbakır'da bunları hiç söylemedi" dedi.

 

İKTİDAR DUASI ETTİ

Türkiye'de oynandığını iddia ettiği oyunları sadece Milliyetçi Hareket Parti'sinin bozabileceğini söyleyen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "41 yıldır şerefle üç hilalli bayrağımızla siyasetimizi yapıyoruz. Bize vuran çarpıldı. Onun için Sayın Başbakan sen de çarpılacaksın. İnşallah bu çarpılmanın bedelini önce referandumda ondan sonra önümüzdeki genel seçimlerde milletimiz sana gösterecek" ifadelerini kullandı.

Oktay Vural, konuşmasını, "Allah'ım bu ülkücü hareketin, bu Milliyetçi Hareket'lilerin gönlündekileri millete verdirecek bir iktidar naip eyle" duasıyla tamamladı.

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ OKTAY VURAL:
MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ OKTAY VURAL:
MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ OKTAY VURAL:
MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ OKTAY VURAL:
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2010 Pazar 00:09:01
Güncelleme :5 Eylül 2010 Pazar 09:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?