20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Bursaspor coşkusu

AYDIN’DA BURSASPOR COŞKUSU

Turkcell Süper Ligi’nin son haftasında Fenerbahçe'nin kendi sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalması ve Bursaspor'un da Beşiktaş’ı 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşması Aydın’da coşkuyla kutlandı.

Bursaspor-Beşiktaş maçının birkaç dakika sonra İstanbul’dan gelen beraberlik haberiyle birlikte Bursa ile aynı anda yurdun bir çok yerinde olduğu gibi Aydın’da da yüzlerce sporsever sokaklara döküldü. Bursaspor’un ligin son maçında şampiyonluğunu ilan etmesi Aydın sokaklarında da coşkuyla karşılanırken; maçı farklı mekanlarda izleyen sporseverler Adnan Menderes Bulvarı’nda buluştu.

Çoğunluğunu Aydınspor taraftarlarının oluşturduğu kalabalık grup; ellerindeki Aydınspor bayrakları, Bursaspor atkıları ve Trabzonspor formalarıyla yürüyüşe geçerek Atatürk Meydanı’nda toplandı. Atatürk Anıtı’nın çevresini dolduran yüzlerce kişilik kalabalık Aydınspor, Trabzonspor ve Bursaspor lehine tezahüratlar yaparak Bursaspor’un şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Kalabalık grubun sevinç gösterilerine yoldan geçen sürücülerde kornalarla eşlik ederken; zaman zaman trafik akışında aksaklıklar yaşandı. Güvenlik güçlerinin zamanında önlem alması nedeniyle her hangi bir kazanın meydana gelmesinin önüne geçilirken; çevik kuvvet ekiplerine şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı meydanda güvenlik önlemleri aldı.

AYDIN’DA BURSASPOR COŞKUSU
AYDIN’DA BURSASPOR COŞKUSU
AYDIN’DA BURSASPOR COŞKUSU
AYDIN’DA BURSASPOR COŞKUSU
AYDIN’DA BURSASPOR COŞKUSU
AYDIN’DA BURSASPOR COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 00:10:05
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 12:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Biçer IP: 78.176.136.xxx Tarih : 18.05.2010 22:24:13

Aydın dışında yaşayan bir Aydınlı olarak bu sevince çok şaşırdım . Çünkü Aydınspor lu gençler 1990-1991 sezonunda Aydın da oynanan Aydınspor- Bursaspor maçı öncesi Teksas taraftar grubunun sırf rengi siyah beyaz diye inekleri bıçaklayıp öldürdüklerini bilmiyorlar demekki  haydi  yine sevinsenize !