20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Çanakkale şehitleri tiyatroyla anıldı

AK PARTİ’Lİ GENÇLER ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı tarafından ‘Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro etkinliği büyük ilgi gördü.

Türkiye tarihinde önemli bir yeri olan Çanakkale Savaşı’nda şehit olan askerleri anmak ve tarihe sahip çıkmak için AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı üyeleri tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi Çanakkale cephelerinde destan yazan kahraman Türk askerinin cephedeki mevzilerinde gösterdikleri kahramanlıklarını tiyatro gösterisi ile sergiledi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Nihal Turna Sakaltaş’ın da katıldığı tiyatro gösterisine AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve çok sayıda partili izledi.

Çanakkale’de yaşanan kahramanlık destanını tiyatro gösterisi ile sahneleyen tiyatrocular, zaman zaman izleyicilerin duygusal anlar yaşamasına neden olurken; oyunun sonunda ayakta alkışlandılar.

Oyun sonunda tüm oyuncuları teşekkür belgesi ile onurlandıran AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Yanık, “Aziz şehitlerimiz milli değerlerimizi unutmadık, unutmayacağız hatta unutturmayacağız” dedi.

AK PARTİ’Lİ GENÇLER ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI
AK PARTİ’Lİ GENÇLER ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 15:10:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 16:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?