20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Çatıda intihara kalkıştı

AYDIN’DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Aydın’da eşi ile ayrı yaşayan ve 1 yaşındaki oğlu kendisine gösterilmeyen baba, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Mahalleliye korkulu anlar yaşatan alkollü şahıs, uzun uğraşlar sonunda ikna edildi.

Olay bugün akşam saat 20.30 sıralarında Aydın merkez Efeler Mahallesi 2272 sokakta 3 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eşi ile sorunları olan ve bir süredir eşinden aşrı yaşayan 1 çocuk babası Ömer İ. (25), bugün öğle saatlerinde oğlunu görebilmek için eşinin ailesinin yaşadığı Acarlar beldesine gitti. Oğlunu göremeyen ve tartıştığı eşinin ailesi tarafından darp edildiğini ileri süren Ömer İ., aldığı alkolünde etkisiyle intihar etmek için 5 katlı bir binanın çatısına çıktı.

Vücudunun bir bölümünü çatıdan sarkıtarak intihar edeceğini söyleyen Ömer İ., çevreye tehditler savurmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet görevlilerinin ikna çabalarını dinlemeyen Ömer İ., olay yerine 1 yaşındaki oğlunun getirilmesini istedi. Yaklaşık 1 saat kadar apartmanın çatısında her an atlayacakmış gibi mahalleliye panik yaşatan Ömer İ., ağabeyi Erol İ’in yanına gelmesine izin verdi.

Ömer İ’in atlama ihtimaline karşı 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde beklerken, Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de apartmanın hemen altında hava yastığı açmayı ihmal etmedi.

Bu sırada olay yerine gelen babası Osman İ’in de ikna çabalarına cevap vermeyen Ömer İ., “Bana oğlumu getirin. Ben O’na bakarım. Başka bir şey istemiyorum” diyerek, çatıya çıkarak kendisiyle görüşmek isteyen yakınlarının taleplerini geri çevirdi.

Bir süre daha ağabeyi Erol İ. ile konuşan Ömer İ. kısa süre sonra ağabeyi ve emniyet mensuplarının nezaretinde çıktığı çatıdan indirildi.

Çatıdan indirildikten sonra gayet sakin ve yatışmış olduğu gözlenen Ömer İ., ifadesinin alınması amacı ile polis ekipler tarafından karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AYDIN’DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
AYDIN’DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
AYDIN’DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
AYDIN’DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
AYDIN’DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 00:21:04
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 12:59:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?