20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Cem’den eski aşka veto

CEM’DEN ESKİ AŞKA VETO

Türk Pop Müziği’nin genç yüzü Cem Altıntaş, ‘Hayal’ adlı ilk albümüne çektiği 3 klipte de birlikte kamera karşına geçtiği ve bir sürede birlikte olduğu eski aşkı Merve Altınkaya ile bir daha çalışmama kararı aldı.

2010 yılı Ocak ayında çıkardığı, söz ve müziklerin tamamı kendisine olan ve tüm enstrümanları tek başına çaldığı ‘Hayal’ isimli albümüyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Cem Altıntaş; ‘Aşık Oldum Galiba’, ‘Rüyalar’ ve ‘Albeni de’ adlı şarkılarının kliplerinde Merve Altınkaya ile birlikte kamera karşısına geçmiş; ikilinin bu iş arkadaşlığı bir süre sonra birlikteliğe dönüşmüştü.

Bugüne kadar çektiği 3 klipte de kendisine eşlik eden ve bir dönem birlikte olduğu Merve Altınkaya ile yollarını ayırma kararı alan Cem, yeni projelerinde kendisine eşlik etmesi için yeni simalarla görüşüyor.

Aydın’da sürdürdüğü proje çalışmaları kapsamında Miss and Mrs Model 2009 Türkiye 3. Melike Sertdemir ve Miss and Mrs Model 2009 Umut Vaat Eden Güzeli seçilen Damla Şeker ile bir araya gelen Cem, proje hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yeni projelerinde daha önce 3 kez birlikte kamera karşısına geçtiği Merve Altınkaya’dan farklı yüzlerle hayranlarının karşısına çıkmak istediğini ifade eden Cem Altıntaş, “Merve ile daha önceki 3 klip çalışmamızda birlikteydik. İleri süreçte bu birliktelik özel yaşamımıza da uzandı. Kendisiyle güzel çalışmalara imza attık. Ancak yaşadığımız bazı sıkıntılar nedeniyle hem özel hem de iş hayatımızdaki birlikteliğimizi noktaladık. Bundan sonra kendisine hiçbir projemde yer vermeyeceğim” dedi.

Cem; Melike Sertdemir’in kendisine sahne çalışmalarında vokalist olarak eşlik edeceğini belirtirken; Damla Şeker ile de dizi ve klip çalışmalarında bir arada olmak için görüşmelerini sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

CEM’DEN ESKİ AŞKA VETO
CEM’DEN ESKİ AŞKA VETO
CEM’DEN ESKİ AŞKA VETO
CEM’DEN ESKİ AŞKA VETO
CEM’DEN ESKİ AŞKA VETO
CEM’DEN ESKİ AŞKA VETO
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 11:09:04
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 13:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Arda IP: 94.120.135.xxx Tarih : 31.01.2012 23:25:02

Ben Merve Altınkaya'nın fanı olarak bu tür şeylerin gereksiz olduğunu düşünüyorum.. Bişeler yaşamış olabilirsiniz, Anılara hatıralara karşı saygı her zaman olmalıdır.. Google'ye adını yazıyoruz bu tür şeyler çıkıyor.. bizde ister istemez üzülüyoruz.. haberin kaldırılmasını istiyoruz ....