20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Çerçioğlu iddialara ne dedi?

ÇERÇİOĞLU;  “AK PARTİ’YE KATILDIĞIM YOK, BU İDDİALAR ASILSIZ”

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “AK Parti’ye katıldığım yok, bu iddialar asılsız” dedi.

Özlem Çerçioğlu, 29 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Ancın’ın belediyeye araç hediye etmesiyle ortaya çıkan ‘Özlem Çerçioğlu AK Parti’ye geçiyor’ söylentilerine cevap verdi.

Söylentilerin art niyetli olduğunu ifade eden Özlem Çerçioğlu, aynı söylentilerin yerel seçimler öncesinde de ortaya çıkarıldığını dikkat çekti. Mustafa Ancın’ın belediyeye araç bağışlaması konusuna da açıklık getiren Özlem Çerçioğlu, “Mustafa Ancın bey ile yerel seçimlerde rakiptik. Fakat seçimler bitti ve şuanda ben bütün Aydınlıların belediye başkanıyım. Aydın’ı güzelleştirmek ve daha çağdaş seviyeye taşımak için biz Aydın’ın ileri gelmiş kişilerinden destek istedik. Bu çağrımıza ilk Sayın Mustafa Ancın cevap verdi. Ve bize ihtiyacımız olan 3 araç hediyesinde bulundu. Bundan güzel ne olabilir ki. Bu olayın ardından bir sürü dedi kodu çıktı. Yok Mustafa Bey yapacak olduğu inşaatlar için bizden inşaat alanında imar değişikliği istemiş. Bunların hepsi dedikodu. Eğer böyle bir talep olsa meclis gündemine gelir ve bunu da herkes görürdü. Mustafa Beyin bizden imar değişikliği istemesi gibi bir durum yok. Ayrıca ortada benim AK Parti’ye geçmem gibi bir durumda söz konusu değil. Böyle söylentiler yerel seçimler öncesinde de ortaya atılmıştı. AK Parti’den de bana böyle bir teklifte gelmedi. Bunların tamamı asılsız söylentiler” dedi.

‘AYDIN HEPİMİZİN’

Aydın Belediyesine 75 Bin TL tutarında 3 araç hediye eden CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun yerel seçimlerdeki en güçlü rakiplerinden olan AK Parti’nin belediye başkan adayı Mustafa Ancın da, aldığı araçlar karşısında belediyeden hiçbir talebinin olmadığını aksine araçları belediyenin isteği üzerine hediye ettiğini söyledi. Aydın’ın gelişmesi için bütün Aydınlıların bu sürece katkı vermesi gerektiğini ifade eden Ancın, “Aydın hepimizin. Özlem hanım seçimlerde rakibim olabilir. Fakat şimdi bu şehrin belediye başkanıdır. Aydın’ın daha hızlı kalkınması için kendisi bizlerden yardım talep etti. Bizde bu çağrıya duyarsız kalmadık” şeklinde konuştu.

ÇERÇİOĞLU;  “AK PARTİ’YE KATILDIĞIM YOK, BU İDDİALAR ASILSIZ”
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 09:51:00
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 20:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?