1
Haziran
2024
Cumartesi
AYDIN

Çerçioğlu’ndan engelli gence jest

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ENGELLİ GENCE JEST

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) kapsamında Orhan Divrik isimli gence işitme cihazı hediye etti.

03 Aralık 2009’da kutlanan “Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri sırasında ORLD İşitme Cihazları Firması tarafından bağışlanan ve o tarihten bu yana AYBA bünyesi altında sahibini bekleyen işitme cihazı Aydın Engelliler Komisyonu’nun belirlediği Orhan Divrik’e verildi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, işitme cihazını Orhan Divrik’e verirken AYBA kapsamında Engelliler Komisyonu işbirliği ile bu tür çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Göstermiş oldukları duyarlılık nedeniyle ORLD İşitme Cihazları firmasına teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Aydın’da sizin gibi duyarlı işletme sahiplerinin olduğunu biliyorum ama sayılarının yeterli olmadığını gözlemliyorum. Firmanızın gösterdiği bu duyarlılığın diğer işletme sahiplerine örnek olmasını diliyorum” dedi.

ORLD İşitme Cihazları Firması Yetkilisi Esra Ateş de, “Biz her zaman belediyemiz ile işbirliği yapmaya hazırız. Yeter ki bizlik bir iş olsun. Ayrıca Orhan kardeşimiz hediye ettiğimiz işitme cihazını kullandığı sürece tüm bakım ve masrafları firmamız tarafından karşılanacaktır” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ENGELLİ GENCE JEST
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ENGELLİ GENCE JEST
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 14:17:04
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?