20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Çerçioğlu’ndan esnaf ziyaretleri

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ESNAF ZİYARETLERİ

Aydın Belediye başkanlığı görevinde birinci yılını doldurmaya hazırlanan Özlem Çerçioğlu, sokağa çıkarak vatandaşla sohbet etti. Sokakta vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çerçioğlu, isteyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sokak gezmesine Zafer Meydanı’ndan başlayan Çerçioğlu’na Başkan Yardımcısı Kamil Kaya ve Belediye Meclis Üyesi Semih Özmeriç eşlik etti. Beraberindekilerle birlikte çarşı esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Çerçioğlu, sokakta bahar keyfini çıkaran vatandaşlarla selamlaşıp ayak üstü sorunlarını dinledi.

Gezisi sırasında İstasyon Meydanı’nda Aydın’ı gezmeye gelen turist kafilesiyle de karşılaşan Başkan Çerçioğlu, gruba Aydın’da olmalarından dolayı mutlu olup olmadıklarını sordu. Turistlerin ilgisiyle karşılaşan Çerçioğlu, daha sonra turistlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde gezisini sürdüren Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kafelerde oturan vatandaşların da hatırlarını sorduktan sonra günlük turunu otogarda noktaladı.

Gezisi sırasında gazetecilere bilgi veren Başkan Çerçioğlu, “Aslında her sabah belediyeye gelmeden önce tur atarak vatandaşlarla sohbet ediyorum. Bugün biraz da baharın sıcaklığından yararlanarak halkın arasına girdik. Ayaküstü onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bu tür sürpriz gezilerimiz başka mahallelerde de yapacağız” dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ESNAF ZİYARETLERİ
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ESNAF ZİYARETLERİ
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ESNAF ZİYARETLERİ
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ESNAF ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 13:09:05
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:26:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?