30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Çerçioğlu'ndan muhteşem performans

Sunucu Erhan Öner’in ısrarıyla Tual grubunun vokalisti Sezi ile düet yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, heyecanlı ve bir o kadar da sıkıntılı dakikalar yaşadı.

Aydın’ın Düşman İşgali’nden kurutuluşunun 87’inci yıl dönümü ve “09.09.09 Dünya Aydınlılar Günü” etkinlikleri kapsamında sevilen pop müziği grubu Tual-Sezi Aydınlı hayranlarıyla buluştu. 8 Eylül tarihinde gerçekleşmesi gereken ancak İstanbul'da meydana gelen sel felaketi ve terör olaylarında şehit olan askerler nedeniyle ertelenen konserlerden ilki İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Konserde ilk olarak sahneye Tual-Sezi grubu çıkarken, grup üyeleri eski ve yeni albümlerinden seslendirdikleri popüler şarkılarıyla beğeni topladı. Grubun sevilen vokalisti Sezi’nin seslendirdiği “Tiryakinim” ve “Kasım” adlı sevilen şarkılara Aydınlılarda eşlik etti.

Konserin sonunda sunucu Erhan Öner tarafından sahneye davet edilen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Tual-Sezi grubuna Aydınlıları mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu daha sonra Tual-Sezi grubuna çiçek ve plaket verirken, sanatçılara Aydın inciri ve zeytin yağı hediye etti.
Hediye töreninin ardından sahneyi terk etmeye hazırlanan Başkan Çerçioğlu, sunucu Erhan Öner’in ısrarını kıramayınca grubun vokalisti Sezi’ye “Kasım” adlı parçasında eşlik etti. Düete başlamadan önce Başkan Çerçioğlu’nun kulağına eğilen Sezi, şarkının nakarat kısmının sözlerini okudu.

Sezi’nin tüm bu çabalarına rağmen Çerçioğlu, düet sırasında zor anlar yaşadı. İlk kez bir sanatçı ile düet yapmanın heyecanını hisseden Çerçioğlu, bazen şarkının sözlerini unuturken bazen de kısık sesle sanatçıya eşlik edebildi.

Aydınlıların alkış ve destekleriyle düeti sürdüren Başkan Çerçioğlu, heyecanını Aydınlılara el sallayarak gidermeye çalıştı. Düetin ardından vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Çerçioğlu’nun performansını çok beğendiğini ifade eden sunucu Öner, “Başkanım albüm çalışmaları ne zaman başlıyor” diyerek espri yaptı.

Öner’in esprisi Çerçioğlu, Sezi ve halk tarafından kahkahalarla boğdu.
Yaşadığı sıkıntılı anların ardından rahat bir nefes alan Başkan Çerçioğlu, Aydınlıları selamlayarak sahneden ayrıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 11:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?