31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Çerçioğlu’ndan tebrik ziyareti

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN TEBRİK ZİYARETİ

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanlığı görevine seçilen Süleyman Bülbül’ü tebrik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütünde görev devir-teslim törenin ardından İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ve Ekibi Atatürk anıtına çelenk koydu.

10 Ocak 2010 Pazar günü yapılan Olağan Kongre de İlçe Başkanlığı görevine seçilen Av. Süleyman Bülbül ve ekibi, ilk görevlerinin Ulu Önder Atatürk’ün huzuruna çıkarak kurduğu partinin temsilcileri olarak saygı göstermek ve çelenk koymak olduğunu belirttiler.

İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ve ekibi çelenk koyma ve saygı duruşu töreninin ardından parti binasına geçerek tebrik ziyaretlerini kabul ettiler. Partililerin ziyaretinin ardından CHP’li Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan’da ziyaret edenlerin arasındaydı.

CHP’li Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında; “Aydın İlinin En büyük İlçesi ve 40 ilden büyük olan Nazilli’de yapılan görev değişimin partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongrede parti delegelerimiz tarafından seçilen Süleyman Bülbül’ün ilçemizde önümüzdeki seçimlerde 1. parti yapmak için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Eski Başkanımız Atila Talay ve ekibine partimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ve partide eski yönetim yeni yönetim gibi bir ayrım olmadığını belirten İlçe Başkanı Süleyman Bülbül yaptığı konuşmasında; “Biz değişim ve Yeniden yapılanma sloganıyla çıktığımız bu yolda ilk olarak kongrede seçimi kazandık. Önümüzdeki hedeflerimizde ilk önce Nazilli’de CHP’nin 1. parti olması için çalışmaktır. Herkesle iletişim kurmaktır. Köylerimizde yaşanan sorunlara, İlçemizde yaşanan sorunların sözcüsü olmaktır. Elimizden gelirse sorunları çözmektir. Aydın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun da desteği ile birçok işte başarılı olacağımıza inanıyorum. Partimiz köylerde, ilçelerde ve illerde güçlendikçe iktidara gitmemiz o kadar kolay olur. İktidara uzanan bu yolda bizlere çok işler düşmektedir” dedi.

Konuşmaların ardından Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan, Chp İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ve İlçe Yönetimi istişare toplantısı yaptı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN TEBRİK ZİYARETİ
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN TEBRİK ZİYARETİ
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN TEBRİK ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 18:12:04
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 18:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?