30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Cesedi parçalanmış halde bulundu

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde eşiyle alışverişe gittiği sırada kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan alzheimer hastası 78 yaşındaki Fatma Kadın Zengin'in cesedi, dağlık arazide bulundu. Uzun süre önce öldüğü tahmin edilen Zengin'in hayvanlar tarafından parçalanan cesedini, parmağındaki yüzükten oğlu teşhis etti.

Hasköy Köyü yakınlarındaki dağlık bölgede parçalanmış bir ceset görenler, durumu jandarmaya bildirdi. Bölgeye giden jandarma, yapılan ilk incelemede cesedin geçen 27 Ekim'de eşi 78 yaşındaki Mehmet Zengin ile alışverişe çıkan ve kaybolan Fatma Kadın Zengin'e ait olabileceğini düşünüp yakınlarına haber verdi.

Olay yerine çağırılan, babasıyla aynı adı taşıyan Mehmet Zengin, yüz ve vücudunun bazı bölümleri parçalanan cesedin parmağındaki yüzüğü tanıyınca annesine ait olduğunu söyledi. Kadının uzun süre önce hayatını kaybettiği belirtildi. Yapılan incelemenin ardından ceset, otopsi için izmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Fatma Kadın Zengin'i bulmak için sokak sokak arayan yakınları, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi
 

...
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2011 Perşembe 18:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?