31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

CHP, 'Barış Altıntaş' dedi

CHP AYDIN İL TEŞKİLATI’NDA BARIŞ ALTINTAŞ GÜVEN TAZELEDİ

CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı’nda bugün gerçekleşen olağan genel kurul sonucunda mevcut başkan Barış Altıntaş güven tazeledi.

Aydın Kültür Merkezi’nde yapılan CHP Aydın Merkez İlçe olağan genel kurulunda kayıtlı 374 asil ve 4 de doğal olmak üzere toplam 376 delegeden 350’si oy kullandı. Saat 15.00 sıralarında başlayan oy kullanma işlemleri saat 16.30 sıralarında tamamlandı. Yapılan oy sayım işlemleri sonucu kullanılan 350 oydan 345’i geçerli sayılırken; merkez ilçe başkanı adaylarından Mustafa Müftüoğlu başkanlığındaki liste 148 oy aldı. Kongrenin diğer adayı olan mevcut ilçe başkanı Barış Altıntaş ise üyelerden 197’sinin oyunu alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan CHP Aydın Merkez İlçe Başkan adayı Barış Altıntaş, “Çok zor bşr göreve talip olduğumu biliyorum. CHP olarak 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlere hazırlanıyoruz. CHP olarak 32 yıl sonra Aydın’da iktidara taşıdık. Parti büyüklerimiz yoğun gayretleri sonucu 32 yıl sonra Aydın’da partimizin çıtasını çok üst bir noktaya yükseldi. Bu noktadan sonra CHP Merkez İlçe Teşkilatını yönetmenin çok zor bir görev olduğunu biliyorum. Büyüklerimizin bize bıraktığı bu çıtayı daha üst noktalara taşımak için daha büyük bir gayret ile çalışmamız gerektiğini biliyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Bunun içinde köy köy, kasaba kasaba dolaşarak halkı örgütlememiz gerekiyor. Bunu yapabilmek için yorulmadan, usanmadan çalışacak genç bir yönetime ihtiyaç var. CHP toplumun tüm kesimlerini birleştirebilen tek siyasi partidir. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ve Türkiye Cumhuriyetinden sonra ikinci büyük eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisini 2011 yılındaki genel seçimlerde iktidara taşıyabilmek için geçmiş dönemde yapılanlardan daha fazlasını yapmamız gerekiyor” dedi.

Barış Altıntaş başkanlığındaki CHP Merkez İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Veli Akkan, Metin Akyol, Fatma Bakır, Cavit Eskici, Akın Güdücü, Mehmet Karabıyıkoğlu, Sanay Keykubat, Ünel Kızılkaya, Bircan Mercan Kuş, Halit Menzilci, Cafer Sağay, Bülent Tellioğlu, Levent Uygun, Burç Uz.

CHP AYDIN İL TEŞKİLATI’NDA BARIŞ ALTINTAŞ GÜVEN TAZELEDİ
CHP AYDIN İL TEŞKİLATI’NDA BARIŞ ALTINTAŞ GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 17:40:04
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 17:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?