20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

CHP Akbük'te kavga bitmiyor

CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin ve CHP Akbük Belde Belediye Başkan adayı M. Erçin Sandalcı ile CHP eski Belde Başkanı Celalettin Erol arasındaki adaylık tartışmaları sürüyor. Şahin ve Sandalcı; Erol’un CHP Genel Merkezi’nin aldığı karar saygılı olmasını istiyor.

CHP Akbük Belediye Başkan adayı Erçin Sandalcı, kim aday gösterilirse gösterilsin herkesin bu karara saygı göstermesini beklediklerini ifade ederek, “Aday oluncaya kadar ki süreç hep aleyhimde gelişmesine rağmen kimseye bir şey demedim ve hiç bir partiye de göz kırpmadım. Adaylığım kesinleştikten sonra diğer arkadaşlarımla anlaşmaya çalıştım. Fakat tabiri caizse dayatmalar vardı ve ‘o varsa ben olmam’ gibi türlerden hiçte hoş olmayan teklifler vardı. Buna rağmen yaptığım listeye onların da gösterdiği isimlere yer vermeye çalıştım. Ancak hepten bencil davranmaları karşısında eski Başkanım Celalettin Erol'un istediği bir iki şeye itirazımız olduğu için DSP'ye gitmeyi tercih etti. Söyledikleri sayıda istifa yok. Biz arkadaşlarımızla bir bütün olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

CHP eski Belde Başkanı Celalettin Erol’un aday adayı olması sonucu belde başkanlığı görevine getirildiğini hatırlatan Hakkı Şahin de, “Her üç adayımıza da eşit mesafede oldum. Hiç bir adayımıza daha fazla yakın, ya da daha fazla uzak olmadım. İlçe yönetimi ve Genel Merkez kimi aday gösterirse onun arkasında olacağımı her üçüne de söyledim. Çünkü ben gerçekten partime gönül vermiş biriyim. Bugün Celalettin Bey olsaydı onunla buraya gelirdim. Ünsal bey olsaydı onunla gezerdim. Onun için hiç kimse kendi kendine şöyle böyle olmuş diyerek bahaneler uydurup, bugüne kadar yaptıklarını da devirip dökmemeli. Ben olsaydım çalışmasam dahi partimde olurdum” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 14:44:06
Güncelleme :22 Şubat 2009 Pazar 15:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?