20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

CHP meclis üyesi adayları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Belediye Meclis üyeliği aday listesi açıklandı.

Listede 28 asil Belediye Meclis üyesi adayının yanında 3 kişilik de kontenjan adayı bulunuyor.

CHP Aydın Belediye Meclis üyeliği aday listesinin ilk sırasında İnşaat Mühendisi ve partinin eski İl Başkanı Altan Güney bulunurken 2. sırada Sanayici Ahmet Güneş, 3. sırada Türk Kadınlar Konseyi Aydın Şubesi Başkanı ve İşletmeci Saadet Kavaslıgil, 4. sırada Elektrik Mühendisi ve eski İl Başkanı Ahmet Öztürk, 5. sırada Esnaf Ahmet Kızılkaya, 6. sırada emekli Memur Sait Birlik, 7. sırada Aydın Barosu ikinci başkanı Avukat Kamil Kaya, 8. sırada Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Sümran Ünal, 9. sırada Şehir Planlamacısı Cemil İşler, 10. sırada Sosyal Hizmetler uzmanı Ramazan Balcı, 11. sırada Mimar Mustafa Tüm, 12. sırada Sanayici İbrahim Tokat, 13. sırada Müteahhit Osman Akgün, 14. sırada emekli Öğretmen Sezai Şahir, 15. sırada Sanayici Barış Altıntaş, 16. sırada Mali Müşavir Mustafa Güneri, 17. sırada emekli Memur Sevgi Doğan, 18. sırada emekli İşçi Cengiz Sezer, 19. sırada ev hanımı Sevgihan Türköz, 20. sırada emekli Öğretmen İbrahim Süngü, 21. sırada ev hanımı Selma Gökmen, 22. sırada Sanayici Orhan Dursun, 23. sırada emekli Öğretmen Ali Rıza Şenol, 24. sırada Serhan Seyhan, 25. sırada Halkla İlişkiler Uzmanı Pınar Arabacı, 26. sırada Halkla İlişkiler Uzmanı Fatma Çeşmeci, 27. sırada Esnaf Oktay Uysal ve 28. sırada Emekli İşçi Hüseyin Karagöl bulunuyor.

CHP Aydın Belediye Meclis üyeliği kontenjan adayları olarak da 1. sırada Şoförler Odası Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç, 2. sırada Sigortacı Uğur Alkanlı, 3. sırada ise Esnaf Mehmet Can Önler yer alıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 16:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
minik kuş IP: 88.241.240.xxx Tarih : 20.02.2009 12:56:46

Bu adaylar (meclis adayları)İl Başkanı Tunç Aytur'a biat eden insanlardır.Merkez ilçe yönetiminin görüşleri hiçe sayılmış, CHP'li olmayanlar ve hatta çizgisini kırarak zamanında DSP'ye yaranmak için çalışan insanlar dahi aday gösterilmiştir.Yazık, çok yazık."ne olacak bu sosyal demokratların hali(!)" diye zamanında alaycı sözler sarfedenler, hayatı boyunca CHP üyesi olmayanlar da var bu listelerde.İsimlerini vermeyeceğim, onlar kendilerini bilirler.Bu arkadaşlar unutmasın, çok acımasız eleştirilere maruz kalacaklar, ortalıkta biz CHP'liyiz diye gezmesinler ,yemezler!