31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

CHP seçime hazırlanıyor

CHP AYDIN MERKEZ TEŞKİLATINDA SEÇİM HAZIRLIKLARI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, “Türkiye’yi yaşadığı sıkıntılı ve zor dönemeden sadece CHP iktidarı çıkarabilir” dedi.

Aytepe Mesire Alanında düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendiren Altıntaş, CHP Aydın Merkez İlçe teşkilatı olarak bütün enerji ve çalışmalarını CHP’nin iktidarı üzerine odakladıklarını belirterek, “Artık kendimizi önümüzdeki ilk seçimler olan genel seçimlere odakladık ve teşkilat olarak bütün çalışmalarımız bu yönde. Aydın’da gidilmedik mahalle, köy ve belde bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın ayağına kadar ülkemizin ne kadar kötü yönetildiğini, iktidara geldiği andan itibaren de CHP ile ülkemizde nelerin değişeceğini anlatacağız. Vatandaşlarımız ile yapacağımız bire bir görüşmeler de Türkiye’yi yaşadığı sıkıntılı ve zor dönemeden sadece CHP iktidarının çıkarabileceğini her yerde dillendiriyoruz. Yerel seçimler ile Aydın’da yaşanan güzel değişim genel seçimlerde CHP iktidarının ülke genelinde kurulması ile Türkiye bambaşka bir umut ve refah iklimine girecek” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının CHP’li Aydın Belediyesinde kadrolaşma olup olmadığı ile ilgili soruları da yanıtlayan Barış Altıntaş, şunları söyledi: “İlk önce şunun ayrımını çok iyi yapmak gerekmekte. Aydın Belediyesi’nin ismi CHP Aydın Belediyesi değildir. Aydın Belediyesi tüm Aydınlılarındır. Hiç kimseye herhangi bir ayrıcalık yapılamaz. Biz hem sürekli olarak hem partililerimiz hem de vatandaşlarımızın arasındayız. Bu anlamda vatandaşlarımızdan veya parti içi teşkilatımızın herhangi bir sıkıntı emaresi görmedik”

CHP AYDIN MERKEZ TEŞKİLATINDA SEÇİM HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 11:53:01
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 12:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?