18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

CHP Söke'de gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı, genişletilmiş toplantısını Saray Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıya CHP 22. dönem Aydın Milletvekili Mehmet Semerci, eski milletvekillerinden Hilmi Ziya Postacı ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin gördüğü coşku ve heyecan karşısında çok mutlu olduğunu belirterek; “İnşallah 30 Mart günü Hükümet Meydanında da aynı coşkuyla zafer kutlamamızı yapacağız. Hepinizi o kutlamaya şimdiden davet ediyorum” dedi.

29 Mart Yerel seçimlerinin sadece CHP adaylarının kazanması amacı taşımadığını bu seçimlerin rejimi koruma amacı taşıdığını söyleyen Mehmet Semerci de; “Eski bir belediye başkanı olarak çok çok başarılı bulduğum, verdiği tüm sözleri yerine getirmiş, Cumhuriyet Halk Partililerin başlarını öne eğdirmemiş Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi’yi sonuna kadar destekleyeceğiz ve arkasında olacağız. Necdet Özekmekçi Söke’nin en az 100 yılını planladı. 2004 yılında seçim meydanlarında söyledikleri dün gibi aklımda, orada ne söylediyse hepsini yaptı.CHP’liler, CHP’li olmayıp da gönül verenler, Cumhuriyetine sahip çıkanlar dimdik buradayız, meydanlarda da ayakta olacağız” diye konuştu.

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Necdet Özekmekçi’nin 2004 yılında meydanlarda verdiği sözler ve yerine getirdiği icraatlarının yer aldığı video sunumunun ardından Demokratik Sol Parti’den istifa ederek CHP saflarına katılan yeni üyelere CHP rozetleri takıldı. DSP’den istifa eden ve CHP’ye geçen DSP ilçe eski Başkanı Niyazi Akkoca’nın rozetini CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin taktı.

Daha sonra DSP’den istifa eden diğer isimler Nurten Memiş, Serap Behit, Kübra Çolak, Hüseyin Güngörmüş, Hüseyin Aktaş, İsmail Ocak, Hidayet Ayhan Yayla, Füsun Yaman ve yine partiye yeni katılan diğer isimlere de rozetleri takıldı.
Çalışmalarından dolayı partili kadınlara teşekkür eden Necdet Özekmekçi ise; “2004 yılında eleştirmek yerine projelerimizle ortaya çıkmıştık, sadece kendimizi anlatmak istedik ve yaptık. Bu seçimlere bakınca seviniyorum. Siyasette hakaretler, salvolar yerine projeler ön plana çıkıyor. Bizim yaptığımızı şimdi diğer aday arkadaşlarımız da yapmaya başladı”

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 12:24:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?