20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

CHP'de delege seçimleri başlıyor

Seçim takvimini üye listelerinin askıya dört gün geç asılması nedeniyle gecikmeli olarak sürdürdüklerini belirten CHP İl Başkanı Bülent Tezcan, "Delege seçimlerinin yapılması için 1-9 Haziran tarihlerini il genelinde seçim takvimi olarak belirledik. Özellikle kongreler parti örgütlerine yeni bir nefes, yeni bir can verme anlamında önemli. Kendi içinde örgütlerine büyük önem veren CHP için delege seçimleri ve ardından başlayacak ilçe ve il seçimleri çok önemli. Delege seçimlerinin ardından kongre takvimi başlayacak. Seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte tam anlamıyla muhalefete başlayacağız" dedi.
Yarın sabah saat 10.00’da başlayacak delege seçimleri için Zeybek, Ilıcabaşı, İstiklal, Cuma, Mesudiye mahallesinde partiye kayıtlı seçme ve seçilme hakkı bulunan partiler parti binasına gelip oy kullanacaklar. 03 Haziran 2005 Cuma günü ise Mimarsinan, Ata, Orta, Yedieylül, Osman Yozgatlı mahallesinde oturan CHP’liler parti binasına gelerek oy kullanacak.
Cumartesi günü Girne, Kurtuluş, Adnan Menderes, Köprülü- Veysi Paşa, Pazar günü Efeler, Güzelhisar, Cumhuriyet ve Zafer, Pazartesi günü ise Meşrutiyet, Hasan Efendi-Ramazan Paşa, Kemer, Fatih mahallelerindeki partililer parti binasına gelerek sandık başına gidecek.
Aydın merkez ilçede toplam 2 bin 100 kişinin sandık başına gideceği ve toplam 278’i kongre, 187’si ön seçim delegesi olmak üzere 465 delege seçileceği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 18:55:02
Güncelleme :10 Haziran 2005 Cuma 15:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?