20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

CHP'den basın açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı son günlerde kamuoyuna yansıyan bazı iddialara cevap vermek üzere basın toplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Sevim Şahin tarafından düzenlenen toplantıya, parti yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Arıcı, Bülent Önal ve Rahmi Akmazlar da katıldı.


CHP Söke İlçe Başkanı Sevim Şahin; son günlerde bazı basın-yayın organlarında partileri ve Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’nin maksatlı, seviyesiz, kırıcı ve gerçeklik değeri olmayan, kaynağı meçhul haberler ile yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.


Bazı çevrelerin CHP’yi yıpratma politikası içine girdiğini söyleyen CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin; “Bu yıpratma politikası son dört yılda ilkleri gerçekleştiren CHP’li Belediye Başkanımızın önünü kesmek, gerçekleştirilen projelerin halkımıza yansımasının önüne geçmek istenmesinden kaynaklanmaktadır” dedi.
Yanlı tutum ve gayretlerin boşuna olduğunu vurgulayan CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin; “Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi seçim meydanlarında ve seçildikten sonra, halka saygı ve siyasi ahlak gereği koltuk sevdalısı olmadığını, Söke halkına sunulan projelerin beş yıllık dönemde yapılacağını söyleyip, projelerini gerçekleştirdiği takdirde ve partimiz görev verirse tekrar aday olacağını belirtmiştir. Gerçek dışı açıklamalar ile kamuoyunun kafasını karıştırmaya çalışan basın mensupları ve bundan rant elde etmeye çalışan basiretsiz siyasiler ile karşı karşıyayız” ifadelerine yer verdi.


Açıklamasında Söke Belediyesi yönetimin 4 yıllık sürede yerine getirdiği icraatlarından ana başlıklar halinde söz eden CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin; “Asılsız ve mesnetsiz iddiaların sahiplerini kendi düşünceleriyle baş başa bırakıyoruz” dedi.


Yaptığı açıklama sonrasında toplantıya katılan basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Söke İlçe Başkanı Şahin 2009 yerel seçimlerine yönelik sorulan bir soruya “Bu kadar dürüst ve başarılı bir Belediye Başkanı’nı asla bırakmayız. Necdet Özekmekçi kendisine oy verenlerin başlarını öne eğdirmemiştir” sözlerine yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 15:54:55
Güncelleme :13 Temmuz 2008 Pazar 16:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?