31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

CHP'den istifa eden eski Başkan DSP'de

Kuşadası eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu, Ankara’da düzenlenen törenle DSP’ye katıldı. İki dönem Kuşadası Belediye Başkanlığı yapan ve son yerel seçimlerde CHP’den istifa eden Engin Berberoğlu, son seçimlere DYP’den katılmıştı. DYP’den de istifa eden Berberoğlu’nun DSP’ye katılımı nedeniyle düzenlenen törende rozetini DSP Genel Başkanı Zeki Sezer taktı. DSP Genel Merkez’de gerçekleşen rozet takma törenine DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Örgüt Kurulu Başkanı Melda Bayer, Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mustafa Vural, İzmir Milletvekili Harun Öztürk, Parti Meclisi Üyesi Önder Aksakal ve Aydın İl Başkanı Sümer Büyükyurt katıldı.


Berberoğlu’nun DSP’ye katılımından memnuniyet duyduğunu ifade eden DSP Genel Başkanı Sezer, kendisinin önceki dönemlerde uzun süre Kuşadası Belediye Başkanlığı yaptığını ve kalıcı hizmetler verdiğini söyledi. Berberoğlu’nun bu hizmetlerini daha büyük başarılarla DSP’de sürdüreceğine inandığını kaydeden Sezer; “Türkiye her açıdan çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Toplumun her kesiminde yaşanan kutuplaşmalar tehlikeli boyutlara ulaşmıştır. Bu tehlikeli ve sıkıntılı süreçte DSP, toplumun her kesiminde en güvenli limanı olarak görüldüğü için partimize büyük katılımlar yaşanıyor.” diye konuştu. DSP’nin aklıselim ve sağduyu ile çalışmaya devam ettiğini anlatan Sezer, “Ülkemizi zenginleştirmek, huzura ve refaha kavuşturmak için inançlı ve kararlı örgütleriyle yaptığı çalışmalar mutlaka başarıya ulaşacaktır” dedi.


Sezer’in rozet takmasından sonra söz alan Kuşadası eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu, DSP saflarında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek yerel seçimler için başarı sözü verdi. Berberoğlu, “Bana gösterdiğiniz itimat için teşekkür ederim. Bu itimada layık olmaya çalışacağım. Kuşadası halkıyla el ele, gönül gönüle vererek, ilk seçimlerde Kuşadası Belediye Başkanlığı’nı DSP’ye armağan edeceğim. Kuşadası’nı bugünkü kötü yönetimden kurtarıp, halkın belediyesi haline getireceğiz. Önümüzdeki günlerde de, Kuşadası’nda tüm partilerden ve bizzat Sayın Genel Başkanım’ın teşrifleriyle DSP’ye çok yoğun bir katılım gerçekleşecektir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 17:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?