20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

CHP’li başkanlardan valiye ziyaret

Aydın’daki CHP’li belediye başkanları, Valiler Kararnamesiyle Mustafa Malay’dan boşalan Aydın Valiliğine atanan Vali Hüseyin Avni Coş’a ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Aydın Valiliği Encümen Salonunda CHP’li belediye başkanlarını kabul eden Vali Hüseyin Avni Coş, konuklarına teşekkür ederek, Aydın için birlik olma çağrısında bulundu.

Konuşmasında atanmış ve seçilmişlerin tek gayesinin halka hizmet etmek olduğunu ifade eden Vali Avni Coş, “Seçilmiş ve atanmışlar olarak halkımızın önceliği neyse bizimde önceliğimiz o olmalıdır. Aydın’ın öncelikleri neyse bizimde önceliklerimiz o olacaktır. Vatandaşlarımızın talepleri bizim çalışma alanımızı belirler. Atanmış ve seçilmişlerin tek bir amacı vardır oda vatandaşlarımıza ve milletimize hizmet etmektir. Ne atanmışlar, nede seçilmişler hizmetlere köstek olmak için değil, hizmetlerin yerine ulaşmasında önayak olmak için vardır. Bizler bunun için atandık. Belediye başkanlarımızda hizmet üretmek için seçildi” şeklinde konuştu.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Çoş, konuşması sırasında kendisine CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur ile CHP’li Belediye Başkanları olarak ziyaret eden belediye başkanlarına “Seçilmişlerin partisi olmaz. Seçilmişler sadece kendi partilerinin değil, seçildikleri bölgedeki bütün hemşerilerinin belediye başkanıdır” demesi dikkat çekti.

Ziyaret sonunda Vali Hüseyin Avni Coş ve CHP’li belediye başkanları günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 15:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?