30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

CHP'li kadınlar bir araya geldi

CHP Nazilli Kadın Kolları'ndan CHP Aydın İl Kadın Kollarını ziyaret etti. Geçtiğimiz ay kendilerine yapılan ziyaretin karşılığı olarak Aydın İl Başkanlığını ziyaret eden Nazilli İlçe Kadın Kolları üyeleri, hem ziyaret hem de seçimlere hazırlık yapmak için görüş alış-verişinde bulunduklarını belirttiler.


Ziyarette CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Özkan, CHP Nazilli İlçe Eğitim Sekreteri Mukadder Feyizoğlu, İlçe yöneticileri Türkay Kayıkçı ve Ümmühan Öztürk ile birlikte kadın kolları yöneticileri ve üyelerinden bir grup yer aldı. CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Yıldırım, CHP Nazilli İlçe Kadın Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. İl kadın Kolları olarak, ilçe kadın kolları ile birlikte bir bütünlük içerisinde yerel seçimlere hazırlanacaklarını kaydeden Yıldırım “Nazilli İlçe Kadın Kollarımızın bu ziyaretleri kadınlarımız arasındaki birlik beraberliği güçlendiriyor. Düşünce alışverişinde bulunarak da deneyimlerimiz paylaşılıyor ve en doğru çalışma yönteminin hazırlanmasına birbirimize yardımcı oluyoruz" dedi.


CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Özkan, gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkürlerini belirtti. Özkan konuşmasında, “CHP Nazilli İlçe Kadın Kolu Üyeleri olarak İl Kadın Kollarına iade-i ziyarette ve parti çalışmaları ile ilgili düşünce ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Aydın’a geldik. Seçimlere CHP'li bayanlar olarak birlik beraberlik içerisinde gireceğiz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 02:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?