20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

CHP'ye sakal eylemi

SÖZÜNÜ DİNLETEMEYEN MUHTAR SAKAL EYLEMİ BAŞLATTI

Aydın Merkez Hasanefendi ve Ramazanpaşa Mahallelerini yaklaşık 15 yıldır yöneten ve çeşitli projeleri ile gündeme gelen sempatik Muhtar Ertuğrul Özdemir, bu defa sakal eylemi ile gündeme geldi. Partisi CHP’yi kızan Muhtar Ertuğrul Özdemir, merkez ilçe teşkilatında demokratik bulmadığı bir davranışı ikazların rağmen önleyemediği için sakal bırakma eylemi başlattığını söyledi.

Bilindiği gibi CHP Merkez İlçe Başkanı genel merkezin talimatıyla görevden alınmıştı. Yaşana bu olayı bazı partililer tasvip ederken bazı partililer ise karşı çıkmıştı. Merkez İlçe yönetiminin görevden alınmasına demokratik bulmadığını belirten partililerden Hasanefendi ve Ramazanpaşa Mahallesi’nin muhtarı Ertuğrul Özdemir, yaklaşık 2 aydır tıraş olmamasının nedenini açıkladı.

Yıllardır aynı anda iki mahallenin muhtarlığını yaptığını ve bu güne kadar binlerce kişinin yaşadığı mahallede ikna etmediği kimse olmamsına karşın, partililerine ikna edemediğini belirten Ertuğrul Özdemir “CHP Merkez İlçe yönetiminin görevden alınmasını demokratik bulmadım. Bunu dilim döndüğünce herkese anlatmaya çalıştım. Ancak kimseye anlatamadım. Demek ki ‘Sakalım olmadığı için’ dinlenilmemişim. Bu nedenle o günden bu yana sakalımı kesmedim. Hanım durumdan rahatsız ama, ben yine de merkez ilçe kongresi yapılıp durum demokratikleşinceye kadar sakalımı kesmeyeceğim” dedi.

SÖZÜNÜ DİNLETEMEYEN MUHTAR SAKAL EYLEMİ BAŞLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 10:14:03
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 12:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?