20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

CHP'ye taze kan

CHP AYDIN MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI’NDA KATILIMLAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Merkez Teşkilatı’na üye olan 108 yeni partiliye, düzenlenen törenle rozetleri takıldı.

Parti binasında düzenlenen katılım törenine Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, CHP İl Başkanı Tunç Aytur, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, “CHP'nin iktidara yürüyüşünde partimiz içerisinde olmak isteyen 108 kişiye CHP rozetini takmak için bu töreni düzenledik. ''Partimize katılım, bu 108 kişi ile sınırlı kalmayacak. Sürekli talepler var. Bu törenleri hep beraber daha sık yapacağız. Büyüyerek, iktidara gideceğiz” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay da, “CHP'ye kadın ve genç ağırlıklı olmak üzere 108 kişinin katıldı. Bu iktidardaki siyasal partinin uyguladığı siyasal ve ekonomik uygulamaların ne kadar yanlış olduğunun kanıtıdır. CHP iktidardaki siyasal partinin tek alternatifidir. Yapılacak olan ilk genel seçimlerde partimizin iktidar olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, katılımın kadın ağırlıklı olmasının, Aydın'da kadınların siyasete el koyduğunun bir göstergesi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Katılımlar CHP Merkez İlçe Başkanımız Barış Altıntaş'ın bir başarısıdır”

Konuşmanın ardından Milletvekili Fatih Atay ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından partiye yeni katılanlar 108 üyeye parti rozetleri takıldı. CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan İbrahim Aybilek’te yaptığı başarılı çalışmalardan Başkan Çerçioğlu'na çiçek verdi. Törenin ardından yeni üyelerle birlikte CHP Aydın İl Başkanlığının önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

CHP AYDIN MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI’NDA KATILIMLAR
CHP AYDIN MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI’NDA KATILIMLAR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 14:55:01
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 15:00:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?