30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Çiftçi Malları Koruma heyeti seçildi

Belediye Meclisi Mayıs ayı 2. oturumu Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Gümüş başkanlığında yapıldı. 7 maddenin görüşüldüğü oturumda geçen oturumda ertelenen Çiftçi Malları Koruması heyeti seçimleri yapıldı.

Toplantıda ayrıca 2008 yılı bütçe kesin hesabı görüşüldü, nikah salonu ve Şükran Güngör Tiyatro Salonu ücret tarifesi ve çeşitli imar planları görüşüldü. Bir çok madde komisyonlardan geldiği hali ile kabul edilirken, AK Parti grubu, Zafer Meydanı’nda eski itfaiye alanın imara açılmasına karşı olduklarını belirttiler.

Çiftçi Malları Koruma Derneği yönetimi seçimlerine, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Öztürk, Altan Güney ve Mehmet Can Önler tarafından verilen aday listesi önergesi ile tek liste gidildi. Seçimler sonucunda, yönetim kurulu asil üyeliklerine Ergün Tekin, Bülent Durak, Hasan Hüseyin Angı, Hasan Yavuz, Ahmet Direk, yedek üyeliklere ise Muzaffer Ünal, İbrahim Çakır, Necati Yıldız, Özkan Kaya ve Zekai Arastan seçildi.

Murakabe Heyeti asil üyeliklerine Şerafettin Yiğitöz, Halil Çat, Murat Can, Mesut Ay ve Mehmet Acar, yedek üyeliklere ise Şahin Acar, Ahmet Gaser, Malik Ayen, Neşet Karaçoban ve Turgut Özen seçildi.

Toplantıda, Aydın Belediyesi Şükran Güngör Tiyatro Salonundan faydalanmak isteyen kurum ve şahıslardan 150 TL, Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezinden yararlanmak isteyenlerden de 10 TL ve Nevzat Biçer Nikah Salonundan faydalanmak isteyenlerden de 175 TL ücret alınmasına karar verildi.
2008 yılına ait bütçe kesin hesabı da oy birliği ile kabul edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 13:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?