30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Cinayet mi, kaza mı?

AYDIN’ın Çine İlçesi’nde şarampole yuvarlanarak alev alan plakası belirsiz kamyonetin şoförü yanarak can verdi.

Jandarma ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede cinayet ihtimali üzerinde durdukları öğrenilirken, kamyonetin plakasının ve şoförünün yapılacak incelemelerden bakılarak belirleneceği bildirildi. Topçam Köyü Erikli Mahallesi Hasarlık Mevkii’nde saat 20.30 sıralarında büyük bir patlamayla birlikte orman yangını çıktı. Orman denetleme kulesinden, dumanların yükseldiği bölgeye sevkedilen Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol kenarında yanmakta olan kamyoneti farkedince durumu jandarmaya bildirdi. Yaklaşık 1 dönüm makilik arazinin zarar gördüğü yangın kısa sürede söndürülürken, plakası henüz belirlenemeyen kamyonetin kimliği belirsiz şöförünün bedeni tamamen yandı. Jandarma ekiplerinin cinayet şüphesi üzerinde durdukları öğrenildi.

KÖYLÜLER BİR OTOMOBİLİN KAÇTIĞINI GÖRMÜŞ

Topçam Köylüleri, 09 plakalı bir otomobilin köy içerisinde bir köpeğe çarparak çok hızlı bir şekilde kaçtığını, bu sırada büyük bir patlamayla orman yangınının başladığını farkettiklerini söyleyerek otomobilin olayla bir ilgisi olduğunu düşündüklerini dile getirdi.

PLAKA VE SÜRÜCÜ İNCELEMENİN ARDINDAN BELİRLENECEK

Kamyonetin şarampole savrulmadan nizami bir şekilde geri geri indiğini tespit eden jandarma, yanan şoförün koltuğa telle bağlanmış olabileceğini belirtti. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ve savcının yapacağı incelemenin ardından çekilecek olan kamyonun şasi numarasına bakılarak kamyonun plakasının ve yanarak can veren şoförünün kimliği belirlenecek.

Jandarma olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini, köylülerin ifadelerinde yer alan 09 plakalı otomobilin ve sürücüsünün aranmasına devam edildiğini, olayın kaza mı yoksa cinayet mi olduğunun yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacağını bildirdi.

DHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2011 Çarşamba 11:20:53
Güncelleme :22 Haziran 2011 Çarşamba 11:21:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?