20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Cinnet getiren koca dehşet saçtı

Aydın’da bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda eşi tarafından bıçaklanan bir kadın hayatını kaybetti. Cinnet getirerek eşini öldüren yaşlı adam torunuyla birlikte olay yerinden firar etmesisin ardından, iş yerinde yakalandı.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Aydın merkez Adnan Menderes Mahallesi Yahya Kemal Caddesi 525 sokakta bulunan 9 numaralı apartmanın üçüncü katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde eşi İlknur Akdemir (56) ile birlikte emlakçılık yaptığı ifade edilen Cengiz Akdemir (64) isimli şahıs ile eşi arasında dün akşam bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Gece geç saatlere kadar karı koca arasında devam eden kavganın ardından, sabah saatlerinde evden gelen kavga gürültüleri kesildi. Saat 10.30 sıralarında 10 yaşındaki torunuyla birlikte evden ayrılan Cengiz Akdemir, sokakta karşılaştığı komşularıyla selamlaşarak, torunuyla birlikte iş yerine gittiğini söyledi. Bu sırada yaşlı adamın eşini öldürdüğü yönünde yapılan bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, komşularının yardımıyla apartmanın içerisine girdi. Akdemir’in kapının üzerinde unuttuğu anahtarın yardımıyla eve giren polisler, yatak odasında İlknur Akdemir’in kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Cesedin üzerinde yapılan ilk incelemelerde çok sayıda bıçak darbesinin olduğunu ve karı koca arasında yaşanan boğuşma sırasında bıçağı tutmağa çalışan yaşlı kadının ellerinde yara izlerinin olduğunu öğrenilirken, Akdemir’in göğsünden aldığı bıçak darbesinin ölümüne neden olduğu ileri sürüldü. Olay yerinde bulunan cinayet aleti olan eski tip bir kama diye tabir edilen bıçak muhafaza altına alındı.


Çevredeki vatandaşların ifadeleri doğrultusunda Akdemir’e ait emlak bürosuna giden polis ekipleri, zanlıyı ve beraberindeki torunuyla birlikte iken gözaltına aldı. Akdemir, ifadesi alınmak üzere Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, dedesiyle birlikte bulunan küçük çocuk ailesine teslim edildi. Olayda hayatını kaybeden İlknur Akdemir’in cesedi otopsisinin yapılması için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın duyulmasının ardından anne ve babalarının yaşadığı eve gelen çiftin çocukları sinir krizleri geçirirken, çevredeki vatandaşların yardımıyla sakinleştirildiler. 4 kız ve 1 erkek çocukları olduğu belirtilen Akdemir ailesinin, dün gün boyu çocukları ve torunlarıyla birlikte zaman geçirdikleri kaydedilirken, akşam saatlerinde evden ayrılan kızlarından bir tanesinin çocuğunun evde kaldığı ve küçük çocuğun cinayet sırasında evde olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

..
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 14:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?