20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Çocuklar bu parkı çok sevdi

Nazilli’ye getirilen oyun parkında bulunan şişme kaykay ve zıp zıp çocukların ilgi odağı oldu. Sömestri tatilini de fırsat bilen çocuklar velileri ile oyun parkında gönüllerince eğleniyor.


Nazilli 23 Nisan Parkı’nda kurulan ve İngiltere’den getirildiği öğrenilen şişme kay kay ve zıp zıp oyuncakların, Nazilli’de sömestri tatiline giren anaokulu ve birinci sınıf çocukların gözdesi oldu. Gün boyu aileleri ile oyun parkında eğlenen çocuklar, bahar havasını andıran Şubat ayında eğlenceye doydular.

Oyun Parkını Nazilli’ye getiren Aydınlı işletmeci İlker Yeniev, yurt dışında popüler olan bu oyuncakların yeni yeni Türkiye’ye girdiğini ifade ederek “Ege Bölgesindeki bazı illerden sonra ilk kez bir ilçede bu oyun parkını kurduk. Nazillili çocuklar şişme zıp zıp ve kay kayı çok sevdiler. Güvenli oldukları kadar zevkli olan bu şişme oyun alanları İngiltere’de imal ediliyor. Ben de bir işletmeci olarak oradan getirmiş olduğum oyun parkını ilk olarak Ege Bölgesinde çeşitli illerde kurdum. İki hafta gibi sürelerle konakladığım her yerde küçük çocukların ilgi odağı olan oyun parkı, 17 Şubat’a kadar Nazilli’de kalacak.” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 04:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?