20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Çocuklar doyasıya eğlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Aydın’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.


Aydın’da en renkli kutlama ise Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu’nda gerçekleşti. Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu günde çocuklar için her şey düşünüldü. Renkli geçen kutlamaların ardından binlerce çocuğa köfte ve değişik tatlı ikramları yapıldı. Öğrencilerle birlikte Aydınlı çocuklar Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu’nun düzenlediği şenlik kapsamında doyasıya eğlendi.


Aydın’da sabah saatlerinde Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulmasının ardından kutlamalara Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda devam edildi. Burada saha içi gösterilerle birlikte flama gösterileri yapıldı. Okullar buradaki gösterilerinin ardından kendi okullarında hazırladıkları kutlama etkinliklerine devam ettiler.
Aydın Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 23 Nisan Kutlamaları hem çocukları hem de büyükleri neşeli anlar yaşattı. Eski yıllarda özellikle köy okullarında gerçekleştirilen yarışmaların bir çoğu özel okulda da gerçekleştirildi. Yumurta ve çuval yarışları büyük ilgi görürken, balon patlatma yarışları da törenlere ayrı bir renk kattı.


Okulun konuğu olarak Türki Cumhuriyetlerinden gelen konuk öğrencilerin gösterileri ise izleyenleri duygulandırdı. Renkli geçen kutlamalar kapsamında tüm çocuklara okul idaresince çeşitli ikramlarda bulunuldu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 14:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?