30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Damat dehşeti!

AYDIN’da, Adem Gündüz bir ay önce evlendiği eşinin nikahtan bir gün sonra evi terk etmesine neden olduğu gerekçesiyle tartıştığı kayınpederi ile arkadaşlarına kurşun yağdırdı.

Gündüz’ün silahından çıkan kurşunlara hedef olan 1 kişi yaşamını yitirirken, kayınpederi ive 1 arkadaşı yaralandı.Merkeze bağlı Çeştepe Beldesi’nde geçen Temmuz ayında evlenen 39 yaşındaki Adem Gündüz ile Özgül Gündüz’ün mutlulukları kısa sürdü. İddiaya göre düğünden bir gün sonra kayınpeder Müslüm Acar, bilinmeyen bir nedenle kızı Özgül Gündüz’ü evine götürdü.

Eşinin eve dönmesini isteyen Adem Gündüz, saat 21.30 sıralarında konuşmak için kayınpederinin bulunduğu kahveye gitti. Gündüz ile kayınpederi Acar arasında başlayan konuşma tartışmaya dönüştü. Büyüyen tartışmada sinirlerine hakim olamayan Adem Gündüz, belinden çıkardığı tabancayla, kayınpederi Acar’ı sol koltukaltı ve karnından, Acar’ın arkadaşı Kasım Arzar’ı da göğsünden yaraladı. Bu sırada seken kurşunlardan 1’i de kahvede oturan 7 çocuk babası inşaat işçisi İsmet Gürsün’ün göğsüne isabet etti.

Adem Gündüz, olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan İsmet Gürsün yolda yaşamını kaybetti. Tedaviye alınan 2 yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Jandarma ekipleri dehşet saçan cinayet zanlısı damat Adem Gündüz’ün yakalanması için çalışma başlattı.

..
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:26:46
Güncelleme :27 Ağustos 2011 Cumartesi 14:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?