18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

Davas İplik'ten anlamlı destek

Kızılay Aydın Kan İstasyonu ile Söke ve Kuşadası Rotary Kulübü tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına Söke’de faaliyetlerini sürdüren Davas İplik Fabrikası çalışanları toplu olarak kan bağışında bulunarak destek verdiler.

Söke Kaymakamı İsmail Demirhan kan bağışının gerçekleştirildiği Sarıkemer Beldesi’ndeki Davas İplik Fabrikasına giderek kan bağışında bulunan işçileri ve kampanyaya öncülük yapan Rotary Kulübü yöneticilerini kutladı.

İplik fabrikasında düzenlenen Kan bağışı kampanyasında Söke Rotary Kulübü Başkanı Hakan Turhan, Kuşadası Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Özdoğru, Rotaryen Olcay Karadaş ve Söke Rotary Kulübü yöneticileri de bulundu. Kan Bağışı kampanyası ile ilgili Kızılay Aydın Kan İstasyonu ekibinden Dr. Halil Barış Çaldıran’dan bilgi alan Söke Kaymakamı İsmail Demirhan, kan bağışının önemine dikkat çekerek, vatandaşları kan bağışı kampanyalarına katılmaya davet etti.

Rotary Kulüpleri ve Kızılay arasında yapılan protokol gereği benzer kan bağışı kampanyasının Türkiye genelinde yapıldığına dikkat çeken Söke Rotary Kulübü Başkanı Hakan Turhan; “Kan vermek çok önemli. Rotary’de bu önemli konuya dikkat çekmek için bu tür kampanyalar düzenleyip Türk Kızılay’ına destek veriyor. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında etkinliklerimiz devam edecek. Söke’de gerçekleşen kan bağışı kampanyamıza Kuşadası Rotary Kulübümüzde destek verdiler. Kan veren herkese ve fabrika sahibi Davas Ailesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 18:46:05
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 18:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?