30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Derbi öncesi moral depoladılar

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Aydınspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel tarafından düzenlenen moral etkinliğinde bir araya geldi.


AYSO Restoranda düzenlenen etkinliğe Aydınspor Başkanı Naci Yeşilyurt, Aydınspor Asbaşkanı Osman Yılmaz, Aydınspor Basın Sözcüsü Hasan Haşimoğlu, Teknik Direktör Kasım Gündüz ve futbolcular katıldı.
Etkinlikte konuşan Aydınspor Başkanı Naci Yeşilyurt, “Zor dönemlerden geçiyoruz. Sıkıntılarımız var. Yöneticilerde, takımda gergin. Her kez elinden gelen gayreti gösteriyor. Takım için şimdi birlik olma zamanıdır. Yalçın Bey şık bir hassaslık gösterip bu etkinliği düzenledi. Bu tarz davranışlar ve jestler takımın moralini yüksek tutuyor ve bizlerde mutlu oluyor uz ve yalnız olmadığımızı düşünüyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçında galip gelerek, yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu maç için gerekli tüm önlemler alındı. Maçta bin 500 polis görev yapacak. Ben daha önce yaşanan olayların yaşanmayacağını ve dostluk içerisinde bir mücadele olacağını düşünüyorum. Bu sağlamak içinde taraftarlarımız maç öncesi Nazilli Belediyespor taraftarları ile bir araya gelerek, onlara çiçek hediye edecek” dedi.


İş yoğunlu nedeniyle programa katılamayan ancak telefonla arayarak Adınspor’a başarılar dileyen AYSO Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel de, “Birinci ligde yer aldığı zamanlarda seyircisiyle iç içe olan bir kulüp olduğu zamanlarda hepimiz onurlanıp gurur duyuyorduk. Aydınsporumuzla bir takım talihsizliklerden sonra herkes tüm Aydınlılarda kulüpten uzaklaştı. Oysaki güzel günlerde gurur duyduğumuz takımımıza zor günlerinde daha da destek çıkmamız lazım. Ben şahsım adıma futbolcularımızla gurur duyuyorum ve takımı başarılı buluyorum. Bu hafta sonu oynanacak olan Nazili Belediyespor maçı öncesi futbolcu arkadaşlarımızla bir araya gelerek, onlara moral vermek istedim. Takımımıza maçta başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Nazilli Belediyespor maçı öncesi takımda sakat oyuncu bulunmadığını açıklayan Teknik Direktör Kasım Gündüz ise, sakatların iyileşmiş olması nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederek, “Bizim için büyük önem taşıyan bu maçta 4’er sarı kartları bulunan Misad ve Süreyya ile Balıkesirspor maçında gözlemci raporları doğrultusunda 2 maç ceza alan Küçük Burak’tan faydalanamayacağız. Burak’ın cezası bu hafta bitiyor. Ön sıralardaki rakiplerimizin puan kaybetmesi nedeniyle, bu maçı kazanıp ön taraftaki rakiplerimizi zorlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Aydınspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcuların bir araya geldiği etkinlikte futbolcular ve yöneticiler uzun süre sohbet ederken, futbolcularda hep birlikte Cuma Namazı kıldı. Etkinliğin sonunda Aydınspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcuları fotoğraf çektirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 17:20:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?