21
Eylül
2024
Cumartesi
AYDIN

Destek bizden, kazanmak sizden

AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Ancın, Aydın 2. Bayanlar Halı Saha Futbol Turnuvası maçlarına gelerek katılımcılara moral ve manevi destek verdi. Aydınspor Hüseyin Aksu Halı Saha Tesisleri'ndeki turnuvaya oyuncu ya da seyirci olarak gelen bayanlara, hepsine tek tek beyaz karanfil hediye etti.

Aydinamator.com öncülüğünde organize edilen turnuvada organizasyon gönüllüleri ve yardımsever bazı firmalar tarafından İsabeyli ve Aydın Sosyal Hizmetler Yetiştirme Yurdu'ndan gelen öğrencilere imece usulü pilav-döner ikram edildi. AK Parti adayı Ancın yetiştirme yurtlarından gelen öğrencilerle tek tek ilgilenerek hepsine oyuncak dağıttı ve hatırlarını sordu.

Çocuklarla topluca hatıra fotoğrafı çektiren Mstufa Ancın, daha sonra sahada bayanlararası futbol mücadelesini ilgiyle izledi.Turnuvaya gelen bayan oyuncu ve seyircilerin büyük ilgi gösterdiği Ancın, amatör bayan futbolcuların sorunlarını dinledi ve bayan, erkek bütün amatör spor faaliyetlerine destek sözü verdi.

AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Ancın bayanların her alanda aktif olamaları için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “En çok kadın belediye meclis üyesi bizim partimizde var. Gençlik ve Kadın Kollarımızda birçok bayan arkadaşımız var. Nasip olur da AK Parti Belediye Başkanı olarak görev alırsak Aydın'da bir Kadın Meclisi de oluşturmayı zaten düşünüyoruz.

Kadın’ın sadece siyasette değil, sporda da, iş dünyasında da olması gerekir. Kadın elinin değdiği her şey güzelleşir. Dolayısıyla sporda da özellikle centilmenliğin sporun içerisine yerleştirilmesi noktasında kadınlarımıza ihtiyaç var. Belediye başkanı olduğumda amatör spor kulüplerimizi muhakkak hem ayni hem de nakdi olarak destekleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Mustafa Ancın, Aydın'da kurulan ilk bayan futbol takımı olan Güneşspor'lu bayan futbolcuları da kutlayarak “Destek bizden, kazanmak sizden” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?