30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Devlet Hastanesi'nden sünnet atağı

Nazilli Devlet Hastanesinin sünnet atağı sürüyor. İki ayda 150 muhtaç çocuğun sünnetinin gerçekleştirildiği hastaneye derneklerden teşekkür yağıyor.


Son olarak 14 çocuğun sünnetinin gerçekleştirildiği Nazilli Devlet Hastanesinde geçtiğimiz yıl kurulan ve sünnet operasyonlarının son derece hijyenik bir ortamda yapıldığı, ameliyathanenin bir bölümündeki cerrahi müdahale odasında son 2 ay içerisinde toplam 150 muhtaç çocuk sünnet ettirildi. Gerçekleştirilen son sünnet operasyonunda ise Nazilli Çağdaş Romanlar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Üyelerinin yardıma muhtaç ailelerinden 14 çocuk sünnet edildi. Sünnet Operasyonlarını Dernek Başkanı Doğan Argın ile izleyen Hastane Başhekimi Dr Fikri Özçetin, son iki ayda yardıma muhtaç 150 çocuğun sünnet edildiğini belirterek, “Son iki ay içerisinde günde ortalama 5 ila 7 olmak üzere maddi durumu iyi olmayan ailelerin 150 çocuğunu sünnet ettik. Geçen yıl faaliyete geçirdiğimiz ve son derece modern durumdaki sünnet ameliyathanemizde, uzman doktorlarımızın nezaretinde sünnet çalışmalarımız sürdürülüyor” dedi.


Nazilli Çağdaş Romanlar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Doğan Argın ile Başkan Yardımcısı Ali Bakırcı, Başhekim Dr Fikri Özçetin ve hastane personeline yardımlarından dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 18:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?