20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Didim ADD’de görev değişimi

DİDİM ADD’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Didim Şubesi başkanlık görevine atanan Nurten Kozan, geçtiğimiz günlerde istifa eden derneğin eski şube başkanı Fikret Özay’ı eleştirdi.

ADD Didim Şubesi’nde eski başkanı Fikret Özay’ın 1 Eylül’de istifa etmesinin ardından bir araya gelen ADD Didim Şubesi üyeleri fikir ve istişare toplantısı düzenledi. Toplantının içeriğiyle ilgili olarak bilgiler veren ADD Didim Şubesinin yeni Başkanı Nurten Kozan toplantının resmi olmadığını, sadece yönetimsel olarak üyelerle faaliyet raporunun ele alındığı ve fikir alış verişinin yapıldığı bir toplantı olarak nitelendirdi. ADD Didim Şubesinin yeni yönetimini de tanıtan Kozan, “Şubemizde benim başkanlığım neticesinde Başkan yardımcılığına Gülay Akartuna, Saymanlığa Ömer Aygün, Yönetim Kuruluna ise Mustafa Günay, Medine Tatar ve Tolga Torun görev aldı” dedi.

Eski başkanın istifasıyla ilgili olarak yöneltilen soruyu da cevap veren Başkan Nurten Kozan, “Eski başkan derneği göçertme için buradaydı herhalde; 1,5 yıldır Didim’de olduğunu öğrendik. Derneğinde yeni üyesiymiş, başka yerde üyeliği yokmuş. Canla başla çalışacağını söyledi ve yönetim kurulu üyeliğine alındı. Eski yönetimde huzursuzluğun nedeni de eski başkanmış. Yönetim Kurulu üyeliğinden sonra Nuri Bey istifa edince başkan oldu” şeklinde konuştu.

Fikret Özay’ın 1 Eylül’de istifasını şubeye ve genel merkeze ilettiğini öğrendiklerini söyleyen Kozan, “O gün dilekçeyi masaya bırakmış gitmiş. Ben o gün şehir dışındaydım. Diğer arkadaşlarında programı vardı; sanırım Fikret Bey o güne programını yapmış. Bir gün öncesinde toplantı yapılmıştı, insan bu durumlar bir haber verir. Dilekçesinde sonra kendisini aradık ama ulaşamadık. Dilekçesinde sağlık sorunlarını neden göstermiş ve Eskişehir’e taşınacağını ileri sürmüş” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 13:45:00
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 13:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?