30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

'Didim çağ dışı bir görüntü sergiliyor'

MHP Didim Belediye Başkan adayı Ünal Boztürk, mevcut belediye yönetimi eleştirerek “Çağdaş Didim dedikleri yer ne yazık ki çağ dışı bir görüntü sergiliyor. Buna biz son vereceğiz” dedi.

MHP Belediye başkan adayı Ünal Boztürk, İlçe Başkanı Fikret Çelik ve MHP belediye meclisi ve İl Genel Meclis üyesi adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretleri başladı.

Seçim çalışmalarına 2004 yerel seçimleri kaybettiği gün başladığını açıklayan Ünal Boztürk, “Bilmeyen de sanacak ki bunların her yerinden çağdaşlık akıyor. Oysa kendileri de biliyor ki onlardan akan sadece çamur. Didim'i sel götürüyor, evleri su basıyor, vatandaş çamurla cebelleşiyor, amma onlar çağdaşlıktan bahsediyor”diye konuştu.

Yağışların şehri adeta teslim aldığını ve Didim - Mavişehir yolunun aşırı yağışlardan dolayı trafiği kapandığını da hatırlatan Boztürk, şehrin birçok noktasında küçük derelerin oluştuğunu, ana caddelerinde vatandaşların karşıdan karşıya geçmesinin mümkün olmadığına işaret etti. Boztürk, modern belediyecilik anlayışının bu olmadığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 22:46:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?