20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Didim; EMİTT’de ilgi gördü

TEK ÇATI ALTINDA TANITIMI YAPAN DİDİM; EMITT’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bu yıl 14'üncüsü gerçekleşen EMİTT Fuarı’nda Aydın Standı büyük ilgi görürken Didim ise “Didim standı” adı altında tanıtımını yaptı. Standı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da gezdi.

Bu yıl 14'üncüsü gerçekleşen EMİTT Fuarı’nda Aydın Standı büyük ilgi görürken Didim ise “Didim standı” adı altında tanıtımını yaptı. Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın eski Valisi Mustafa Malay, Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ile Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka’nın da tanıtım çalışmalarına katıldığı İstanbul Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’de Aydın, Kuşadası, Didim, Güzelçamlı ve Akbük stantları açıldı.

EMİTT’in açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay daha sonra Aydın, Kuşadası ve Didim stantlarını ziyaret ederek, Didim Standıyla ilgili olarak Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve Didim Kaymakamı Ali Katırcı ile görüştü. EMITT Fuarına Didim’deki Sivil Toplum Örgütleri de geniş destek verirken Fuara Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve Meclis Üyeleri, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve Üyeleri, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu, Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay ve Turizmciler katıldı.

Fuarda Didim’in denizi, kumu, güneşi ve doğası yanı sıra Apollon Tapınağı, Milet ve Priene Antik Kentleri büyük ilgi gördü. Fuarda Apollon Tanıtımının maketi, CD, Tanıtım broşürü, Didim Haritası ziyaretçilere dağıtıldı.

TEK ÇATI ALTINDA TANITIMI YAPAN DİDİM; EMITT’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 15:59:01
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 16:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?