20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Didim fuara hazırlanıyor

DİDİM'DE BERLİN TURİZM FUARI HAZIRLIĞI

Almanya'nın Berlin kentinde yapılacak olan Berlin Turizm Fuarı çalışmalarıyla ilgili Didim Kaymakamı Ali Katırcı'nın başkanlığında toplantı yapıldı.

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliğinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Katırcı'nın yanı sıra DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şahap Gönül, Akbük Belediyesi ve DİTAB Meclis Üyeleri Mustafa Demirbaş ve Avni Akgün, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Ticaret Odası adına Arif Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanvekili Kadir Mirza, Didim Beach Resort Sahibi ve DİTAB Encümen

Üyesi Yusuf Mutlu, Garden Of Sun Satı şPazarlama Müdürü Gürsel Akbaş, Palm Wings Satışve Pazarlama Müdürü Derya Biriz, DİTAB Meclis Üyesi ve Grand Didyma Oteli İşletmecisi Bedri Altıntaş ile Didim Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aqua park sahibi Murat Kalaycı katıldı.

Toplantıda Berlin Fuarı'nda izlenilecek çalışma yöntemleri ve dağıtılacak tanıtım materyallerinin detayları görüşüldü. Dağıtılacak materyallerle diğer masrafların kurum ve kuruluşlar arasında paylaşılmasıyla promosyon ürünü olarak Didim amblemli çanta, tükenmez kalem, anahtarlık, Apollon maketi, tanıtım materyali olarak Türkçe-Almanca harita, broşür, Didim tanıtım CD'si hazırlanmasına karar verildi.

 BERLİN FUARINDA ÇEKİLİŞLE DİDİM'E TATİL HEDİYE

Toplantıda ayrıca fuar standında her gün katılımcılardan bir kişiye Didim'de transfer dahil 7 günlük her şey dahil 2 kişilik tatil paketi, piyango çekilişi yapılması kararı alındı. Hediye olarak verilecek tatilleri Didim Beach Resort, Grand Didyma Otel ve Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı üstlendi. Ayrıca diğer tesislerden de taahhütte bulunabileceklerin önümüzdeki günlerde bilgilendirme yapacağı öğrenildi.

Fuarda katılımcı organizatör, acente sahibi ve tur operatörleri gibi Didim'e turist gönderme potansiyeli olan kuruluşlarla ikili ve toplu görüşmelerle Didim adına bir kokteyl tertibi, basın toplantısı yapılması da benimsendi. Önümüzdeki süreçte davet edilip de toplantıya katılamayan diğer işletme sahipleri ve Kurumlar ile temaslar yapılarak birlikteliğin en üst seviyede olmasına azami gayret sarf edilmesine karar verildi.

10-14 Mart 2010 tarihleri arasında Berlin'de yapılacak olan fuara Didim'den çok sayıda katılımın olacağı öğrenilirken, Kaymakam Katırcı, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, Esnaf ve S.K.K. Kooperatifi Başkanı A.İhsan Kubaliç, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve Ticaret Odası Meclis üyeleri Hikmet Atilla, Ergün Korkmaz ve Veysel Ece, Didim Beach sahibi Yusuf Mutlu, Palm Vings Genel Müdürü Ercüment Alkaner, Holiday Resort

Genel Müdürü Derviş İşçi, DİTAB Encümen Üyesi M. Cahit Kaya'nın bulunduğu 15-20 kişilik bir ekibin katılması bekleniyor.

DİDİM'DE BERLİN TURİZM FUARI HAZIRLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 15:50:03
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 16:05:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?