20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Didim'de coşkulu kutlama

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Didim’de de coşkuyla kutlandı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine Cumhuriyet Meydanı'nda çelen sunumunun ardından Didim Atatürk Stadyumu'nda devam edildi. Törene İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, İlçe Garnizon Komutanı İlker Akın Korkmaz, Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ katıldı.


Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı, Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu Müdürü Osman Günaydın yaptı. Günaydın TBMM’nin kuruluşunun ve milli egemenliğin 88. yıldönümünü büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutladıklarını söyledi.
İlçeye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları için gelen Gürcü ve Kırgız Dans Okulu Öğrencilerinin sundukları gösteriler büyük bir beğeni ile izlendi.
Törende bayram nedeniyle düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlamalar, geçit töreninin ardından öğrencilerin sunduğu halk oyunları gösterileriyle sona erdi.
Didim’deki kutlamaların, çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 22:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?