20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Didim’de Onur Akın coşkusu

DİDİM’DE ONUR AKIN COŞKUSU

Bu yıl 15’incisi düzenlenen “Didim Barış Festivali”nin son gününde sahneye çıkan Onur Akın, Didimlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

15. Didim Barış Festivali, 3 gün süren etkinliklerin ardından sona erdi. Etkinliğin son günün de sahne alan Sanatçı Onur Akın Didimlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Barış Festivalinin son gecesinde ilk olarak Plaj Voleybolu ve Barış Koşusunda dereceye girenlere Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü ve Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eray tarafından ödülleri verildi. Ardından yerel şarkıcılar Cem Göç-Zeliha Gökçe sahne aldı. Ardından ünlü Şovmen Hakan Doğanay Onur Akın konseri öncesi Didimlileri coşturdu. Doğanay’ın Festival’e yaptığı katkılardan dolayı Plaket ve çiçek verildi. Ardından sahne alan Özgün Müziğin güçlü sesi Onur Akın söylediği şarkılarla Didimlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Onur Akın dillerden düşmeyen “Seviyorum Seni, Asi ve Mavi, Gaybana geceler, Ey Hayat” gibi klasikleşen şarkılarını Didimlilerle birlikte seslendirdi. Barış Festivali Havai fişek gösterisi ile sona erdi.

DİDİM’DE ONUR AKIN COŞKUSU
DİDİM’DE ONUR AKIN COŞKUSU
DİDİM’DE ONUR AKIN COŞKUSU
DİDİM’DE ONUR AKIN COŞKUSU
DİDİM’DE ONUR AKIN COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 10:50:02
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 12:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?